Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.06.2019 16:30

14.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rožná nastřílela Pohledci na závěr bůra


19

Rožná nastřílela Pohledci na závěr sezóny populárního bůra.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí dvakrát skórovali

V posledním kole III. třídy se utkaly týmy Rožné, která si výhrou mohla pojistit pátou pozici v tabulce a Pohledec, který se výhrou mohl dostat přesně do středu tabulky na pozici sedmou. Domácí na svém hřišti moc bodů nerozdávají a proti Pohledci také zahájili bleskovou brankou Ivoše Pokorného - 1:0.V dalším průběhu se brankářům dařilo chytat střely obou mužstev. Další branku tak domácích osmdesát diváků vidělo až v 36. minutě, kdy se trefil Adam Korbička - 2:0. Domácí hráči a fanoušci se tak mohli jít v dobré náladě občerstvit ve velmi tropickém počasí.

Rožná nastřílela další tři branky

Druhý poločas začali opět aktivně domácí hráči a to se jim také vyplatilo v 55. minutě, kdy navýšil skóre Jiří Vyžrálek - 3:0. Dalí minuty se odehrávaly mezi oběma šestnáctkami a po další čtvrthodině, kdy branka nepadla to byl opět domácí hráč Marek Navrátil, který překonal v 70. minutě Hájka počtvrté - 4:0. Konečnou podobu skóre a vyvolávaného  populárního bůra vstřelil v 73. minutě střídající Rudolf Buchtela - 5:0. Závěrečných dvacet minut již se v úmorném vedru jen dohrával a tak mohl rozhodčí Jaroslav Juda ukončit zápas za již předem jistého domácího vedení. Domácí tak ukončili sezónu vítězstvím, které je udrželo na pátém místě. Pohledec si pooršil a ojednu pozici a v celkovém pořadí mu patří tedy osmá pozice.



Ohlasy k zápasu


SK Rožná
Marek Navrátil: Jaro jsme ukončili neuvěřitelnou sedmou výhrou na jaře v řadě. Celkových deset jarních výher je skvělá bilance.

TJ Pohledec
Petr Skalník: Domácí nás jasně přehráli k výhře jim gratulujeme.



Sestavy


SK Rožná
J. Beran [-] - P. Kunc [-] (67. D. Novotný [-] ) , T. Sýkora [-] , O. Kroupa [-] , K. Beran [-] - M. Navrátil [-] , A. Korbička [-] , P. Navrátil [-] (65. J. Hanus [-] ) , F. Humpolík [-] - I. Pokorný [-] (63. R. Buchtela [-] ) , J. Vyžrálek [-] (71. P. Sýkora [-] )

TJ Pohledec
M. Hájek [-] - D. Bártek [-] , J. Starý [-] , F. Karmazín [-] , L. Rubín [-] (61. J. Pavlů [-] ) , B. Puchýř [-] , L. Muller [-] , L. Novotný [-] , L. Jambor [-] , J. Pustina [-] (14. P. Prchal [-] ) , J. Švanda [-] (74. M. Fajmon [-] )

ŽK: 20. J. Starý .
Počet diváků: 81. Rozhodčí: JUDA Jaroslav - OSOVSKÝ Ivo, KALVODA David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Petr Procházka

Expert: Libor Jaroš
Tip experta: výhra domácích

V Rožné opět očekávám střelecké hody, v čele s trojicí Korbičkou, Kroupou a Vyžrálkem. Nespočet autů, rohů a nákopů na malém hřišti bude muset čelit Pohledec 5:2

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Vedení klubu, Sponzor, Předseda klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Věchnov | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu - SK Osová Bítýška | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů