3:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.06.2019 16:30

26.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rezerva Radostína přehrála Velkou Losenici


Branky


22

Rezerva Radostína přehrála Velkou Losenici, když svému soupeři vstřelila tři branky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí dvakrát skórovali

Počasí se v sobotu prolouplo ve velmi hezké počasí, naštěstí pro hráče lehce foukalo, takže pocitově bylo počasí na fotbal ideální.

Oba týmy nastoupily do zápasu nervózně, a proto velké šance nepřicházely, domácí se snažily hrát na balónu a hosté velmi dobrými brejky strašily obranu, dostávali se jen ale ke střelám z dálky, které Homolu moc neprověřili. Domácí si vytvořili ojedinělou šanci, s křídla se dostal do obrovské šance Hošek, ovšem přestřelil. Situaci si do svých rukou vzal stoper Kališ. Prudký nákop z půle hřiště brankář neudržel, a balón se snesl ke kopačkám ke Špačkovi, který proměnil. Pak hra opět postrádala nápaditost, rozhodčí nastavil 1 minutu a opět úřadoval stoper Kališ, stejná písnička výborný balón z půli hřiště golman pouze vyráží k nohám Hoška, který proměňuje a dává na 2:0

Radostín potvrdil výhru brankou

Do druhého poločasu Radostín naběhl v pozměněné sestavě, které se jak je zvykem rychle nadále měnila. Ovšem nic nemělo vliv na hru domácích. Střídající hráči velmi dobře nahradili hráče základní sestavy a kontrovali hru. Hráči Losenice se tlačili dopředu ale defenzíva Radostína fungovala výborně. A tak mohli zakombinovat domácí Gregar s Lázničkou a první jmenovaný potvrdil střeleckou formu z posledních víkendů a i se štěstím zlomil soupeřův odpor. Zbytek zápasu se dohrával, ikdyž hráči hostí se velmi snažili, recept na domácí obranu nenalezli.


Ohlasy k zápasu


TJ SOKOL Radostín nad Oslavou B
Miroslav Láznička: Nečekali jsme lehký zápas, což se potvrdilo, ale asi nám pomohlo že jsme již byli zachráněni, a i přesto, že jsme měli oproti minulému zápasu rapidně jinou sestavu, ve které většina hráčů hrála na svých postech poprvé zvládli jsme zápas. Všechny musím pochválit za výkon a přístup v posledních dvou zápasech. Těžko se mě dnes jmenovali nejlepší hráči zápasu, Ale v útoku překvapil mladý Špaček, v obraně předvedl svůj nadstandardní celosezóní výkon Kališ a ve středu zálohy excelovat Kadlec.

TJ Velká Losenice
Miloš Němec: Zápas nevyšel našemu brankáři, dva vypadlé míče, dvě branky. Jirka nás, ale v minulých utkání tolikrát podržel, že i on má právo na nějakou chybu. Ostatní hráči ve hře je dělají neustále a taky jim je nikdo nevyčítá a jelikož nejsme schopni za devadesát minut vstřelit branku, tak musíme prohrát. Na derby s Polničkou budou chybět někteří hráči a tak to musí zvládnout ti co budou k dispozici.



Sestavy


TJ SOKOL Radostín nad Oslavou B
D. Homola [-] - M. Špaček [-] (55. M. Láznička [-] ) , M. Šimek [-] (46. D. Krča [-] ) , M. Gregar [-] , T. Kadlec [-] , R. Hošek [-] (73. M. Minster [-] ) , D. Hrbek [-] (70. L. Dvořák [-] ) , D. Invald [-] , T. Staněk [-] , P. Večeřa [-] (50. J. Koudela [-] ) , A. Kališ [-]

TJ Velká Losenice
J. Kasal [-] - F. Mach [-] , P. Mach [-] , P. Neubauer [-] , J. Augustin [-] - Z. Pospíchal [-] , J. Grodl [-] , T. Neubauer [-] - O. Augustin [-] (49. R. Kasal [-] ) , P. Kamarád [-] , D. Baránek [-]

ŽK: 8. M. Šimek , 70. R. Hošek .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Šula Petr - ZLOCH Tomáš, PETRÍKOVIČOVÁ Tatiana.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip experta: remíza

Zde bude záležet na tom jestli za Radostín naskočí někdo z áčka. V. Losenice má nevyrovnané výkony, proto si z Radostína si z Radostína odvezou jen jeden bod.

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu - SK Osová Bítýška | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích