Poslední utkání sezony v Ujčově ovládla rezerva Nové Vsi


Branky


27

Ujčov se rozloučil s okresním preborem prohrou s rezervou Nové Vsi o tři branky. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté se třikrát trefili

Za úmorného vedra viděli diváci v Ujčově poločasové vedení hostů o tři branky.

Hned od prvních minut utkání to byli hosté, kteří byli fotbalovější a přímočaří. Ujčov se trápil a byl malátný.Trest přišel po čtvrthodině hry, kdy po kombinaci z pravé strany a centru do vápna hosté otevřeli skore prudkou střelou 19. minuta - 0:1.Ujčov se vzchopil a dral se kupředu, důrazný Feifer vydřel nahrávku vápnem, ale zcela nekrytý Petr Mitáš zblízka minul. Hosté odpověděli stylově, v 26. minutě opět po pravé straně předvedli rychlou kombinaci a střela z vápna znamenala dvoubrankové vedení 2 6.minuta - 0:2.Pak se ocitl po obloučku za obranou opět Petr Mitáš, jeho lob však branku netrefil. Zmar domácích byl dokonán v 36. minutě, kdy se ve vápně prosadili hosté i po třetí a s Ujčovem bylo zle 36. minuta - 0:3.Do kabin tak šli hosté s jasným vedením a klidem.

Druhá půle se vyrovnala

Druhý poločas nabídl vyrovnanou hru se šancemi na obou stranách.

Domácí prostřídali sestavu a i vinou značné pasivity hostí, kteří se nikam netlačili se hra celkově vyrovnala.Ujčov začal kombinovat středem hřiště a přicházely šance, vrchní ostřelovač dne Adam Feifer vyslal za zápas asi 8 střel, ale bez efektu, další forvard Přemek Ryba ve své ložence též selhal, k tomu se přidala vydařená kombinace po ose Nedoma-Feifer a zakončující Jančík jehož střelu však golman hostí vyrazil na roh.To vše již za stavu 0:4, protože hosté z minima vytěžili maximum.Trestný kop z vápna v 60. minutě 0:4. Domácí byli za snahu odměněni, Jančík vyslal pasem za obranu Němce, ten našel ve vápně Rybu a ten s ledovým klidem po zemi k tyči korigoval v 63. minutě na 1:4. Po řadě dalších možností a akcí domácích však už ke změně skore nedošlo a tak i v posledním utkání sezony Ujčov nedokázal na domácí půdě zvítězit a loučí se s okresem prohrou.



Ohlasy k zápasu


SK Ujčov
Oskar Jančík: Naše předzápasové odhodlání a plány vzaly opět za své. Hosté byli maximálně efektivní a to rozhodlo.Šance si dokážeme vypracovat,jenže jejich realizace je problém. S pokorou se vracíme do pralesa.

TJ Nová Ves u Nového Města na Moravě B
Pavel Menšík:



Sestavy


SK Ujčov
F. Bureš [-] - J. Mareš [-] (46. O. Jančík [-] ) , A. Feifer [-] , P. Mitáš [-] (46. P. Mareš [-] ) , P. Mitáš [-] , J. Nedoma [-] , P. Ryba [-] , J. Večeřa [-] , J. Štourač [-] , J. Sedler [-] , P. Němec [-]

TJ Nová Ves u Nového Města na Moravě B
T. Čížek [-] - J. Šandera [-] , F. Chalupa [-] , P. Bojanovský [-] (70. F. Šandera [-] ) , T. Gregor [-] , S. Kubík [-] , D. Nejedlý [-] , P. Bureš [-] , J. Nečas [-] , M. Klement [-] , T. Pohanka [-]

ŽK: 17. M. Klement , 64. P. Bureš , 89. J. Šandera . ČK: 89. P. Bureš .
Počet diváků: 42. Rozhodčí: KÖNIG Miroslav - KALVODA David, MAREŠ Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
15. 6. 2019 16:15
Hodnocení zápasu

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Vedení klubu - TJ Baník Dolní Rožínka | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Petr Procházka

Expert: Michal Strachoň
Tip experta: výhra domácích

Ujčov se bude jednoznačně chtít rozloučit výhrou, myslím si, že by se jim to mohlo povést. Hrají dobře dopředu, když je podrží zadek, tak s Novou Vsí by si mohli zahrát pěkný fotbal, protože Nová Ves se snaží hrát taky hodně dopředu. Jde o to, s kým přijede. Mohla by z toho být přestřelka.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu - SK Osová Bítýška | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů