Santus vyhrál v Ujčově


Branky


31
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Santus vedl o branku

Nedělní odpoledne v Ujčově přineslo spoustu branek a nakonec zaslouženě výhru hostí. Hned v první minutě šel Santus do vedení po rychlé akci, střele do tyče a dorážky - 0:1. Ujčov to paradoxně nakoplo a předvedl po delší době trochu lepší fotbalovou podívanou. Branky Adama Feifera a Přemka Ryby v 11..a 17. minutě otočili skóre na 2:1. Hosté však rychle odpověděli v 22. minutě to bylo po střele z vápna 2:2. Horký pak ve 30. minutě pláchl všem a do kabin o poločase šli hosté s vedením - 2:3.

Druhá část přinesla podobný obraz hry a další příděl branek

Ihned po začátku druhé půle hosté rozebrali domácí obranu a bylo to v 47. minutě - 2:4. Po kombinační akci se chytře prosadil Jarda Nedoma a korigoval v 53. minutě na - 3:4. V 58. minutě to byli opět hosté, kdo skóroval a bylo to 3:5. A když Horký dal po rohu v 72. minutě hlavou na - 3:6, zdálo se být hotovo. Ujčov odpověděl hned v 76. minutě, kdy se nádherně pod víko trefil již podruhé v zápase Jarca Nedoma - 4:6. Brankostroj uzavřeli hosté v 79. minutě na konečných - 4:7. Zbytek zápasu se už jen dohrál a Santus si tak odvezl z Ujčova všechny body. 



Ohlasy k zápasu


SK Ujčov
Oskar Jančík: Dnes jsme předvedli jeden z lepších výkonů, dařily se i kombinace včetně zakončení, ale opět nás limitovala jako pokaždé defenzivní činnost týmu. Daří se nám branky vstřelit, ale vzadu na nás leží deka a dostáváme velmi laciné branky. Je to škoda, chtěli jsme domácím fandům konečně taky udělat radost, ale budou si ještě muset počkat.




Sestavy


SK Ujčov
F. Bureš [-] - J. Sedler [-] (70. P. Mareš [-] ) , J. Večeřa [-] , J. Štourač [-] , M. Zich [-] , P. Němec [-] (58. P. Blecha [-] ) , A. Feifer [-] , P. Ryba [-] (74. O. Jančík [-] ) , J. Nedoma [-] , P. Mitáš [-] , P. Mitáš [-]

FC Santus Jívoví
M. Štryncl [-] - V. Dvořák [-] , J. Požár [-] (67. M. Dřímal [-] ) , D. Dřímal [-] , D. Lukášek [-] , S. Krejčí [-] , J. Láznička [-] , J. Horký [-] (82. R. Šejnoha [-] ) , M. Koukola [-] , J. Koukola [-] , M. Mach [-] (46. Z. Holubář [-] )

ŽK: 21. J. Nedoma , 30. P. Ryba - 26. J. Koukola , 29. J. Horký .
Počet diváků: 75. Rozhodčí: JUDA Jaroslav - MAREŠ Jiří (N), NEČESÁNEK Miloš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
2. 6. 2019 20:31
Hodnocení zápasu

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu - SK Osová Bítýška | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Vedení klubu - TJ Baník Dolní Rožínka | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip experta: výhra hostů

Ujčov letos bohužel zatím mnoho bodu nezískal a myslím, že v podobném trendu proběhne i utkání s Jívovím. Tipuji těsnou výhru hostí.

Tip: výhra domácích