Ve šlágru kola branka nepadla


Branky


42

Souboj vedoucích Hamrů a druhé Svratky branku nepřinesl. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas branka nepadla

Za velmi hezkého jarního počasí hostili fotbalisté Svratky ve šlágru kola vedoucí Hamry. Domácí ztráceli na hosty 6 bodů. Úvod utkání měli hosté více míč na kopačkách, nicméně první vážnější situaci měli domácí, když propadnutý balón Kharchenko střelou zpoza vápna nasměroval do tyče. O chvíli později po střele stejného hráče předvedl hezký zákrok Pinkava. Hosté zahrozili střelou Havlíka až na konci poločasu, kterou však domácí brankář vyrazil.

Druhá půle změnu skóre nepřinesla

Druhý poločas začali lépe domácí a po zhruba deseti minutách chybělo málo a mohli se dostat do vedení. Pech vrátil po standardní situaci balón před bránu a Bureš v těžké pozici napálil břevno. S dalšími pokusy domácích si poradil spolehlivý Pinkava. Domácí poté vlivem zranění prostřídali a hosté je dostali pod tlak, nicméně z několika standardních situací se neurodilo.  Velmi zajímavý zápas nakonec skončil bezbrankovou remízou. 


Ohlasy k zápasu


SK Svratka
Vojtěch Šmahel: Škoda, že žádná z našich příležitostí neskončila brankou- šance jsme na ně měli. Výkon jsme však podali velmi dobrý a můžeme být na sebe pyšní. Teď musíme vyléčit zranění a doufat v plný bodový zisk za týden v Rožínce. Děkujeme divákům, kteří nás přišli v hojném počtu podpořit a trojici rozhodčích za velmi kvalitní výkon.

FC Hamry nad Sázavou
Dominik Havlík: Jak jsme čekali šlo o těžké utkání, které bylo hlavně o soubojích. Moc šancí jsme si nevytvořili a jsme rádi, že šance soupeře skončila na tyči. Možná jsme měli zvolit lepší taktiku. Utkání nebylo moc pohledné, ale i taková bojovná jsou důležitá.



Počet diváků: 125. Rozhodčí: Šula Petr - SOUKUPOVÁ Věra, ŽILKA Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
31. 3. 2019 08:43
Hodnocení zápasu
30. 3. 2019 19:16
Hodnocení zápasu

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Petr Procházka

Expert: Vojtěch Šmahel
Tip experta: výhra domácích

Úvodní kolo se nám nepovedlo a rozdíl mezi námi a Hamry se zvětšil na 6 bodů. Pokud chceme ještě zabojovat o postup musíme zvítězit. Poslední domácí zápasy s Hamry se nám povedli a tak doufám, že v tom budeme pokračovat. Musíme však zlepšit důraz v našem vápně vápně a pohlídat kanonýra Havlíka.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Vedení klubu - TJ Baník Dolní Rožínka | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu - SK Osová Bítýška | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: remíza