Volarský Tatran ve Zbytinách dvakrát prohrával, ale nakonec veze ze hřiště pod svatou Magdalénou tři body.


Branky


11

Report zaslal a na zápase fotil Ladislav Beran. Děkujeme!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

Derby tradičních soupeřů se hrálo ve velkém vedru, v úsporném tempu s množstvím chyb a s góly na obou stranách a to se divákům, kterých se sešlo i sjelo dost líbilo.

 

Domácí začali z ostra a již po čtyřech minutách František Šnajdr překonává hostujícího Taranzu. To hosty viditelně zaskočilo. Po brance se hrálo hodně ve středu hřiště v průměrném tempu. Teplota na osmadvaceti stupních to přímo vyžadovala. Byl to klasický derby zápas, kdy postavení v tabulce se smazává a favorit to má těžké. To se potvrdilo i v tomto zápase. Volarští se snažili o brejky, které nevycházely, domácí drželi míč na dostřel od své branky a velmi dobře zachytal domácím gólman Socha. Půlhodina nepřesností a volarské diskuse s hlavním arbitrem to vše vyhovovalo domácím. Ve 34. Minutě se uvolnil Boiko a posílá domácí do dvoubrankového vedení. Hosté po obdržené brance zvedli hlavu a dostali se do tlaku. Blížil se závěr a domácí drželi v zadu nulu. Jenže v závěrečné minutě domácí zastavují Martina Sedláka v pokutovém území faulem a hlavní rozhodčí Trněný píská pokutový kop. Míč si připravil Tomáš Kočárek a ten se nemýlí. Branka do šatny hostům pomohla.

Hosté otočili

Druhý poločas začal náporem volarských a v 62. minutě Vladan Svěchota srovnává. Zápas dostává nový náboj, ale trvá to jen rozehrání z poloviny. Hosté ještě vstřebávali radost z branky a hned po rozehře se dostává do brejku Hábich, který nedá Taranzovi šanc domácí opět vedou. Hraje se uprostřed hřiště a z toho po pěti minutách ukáže sílu své levačky Lukáš Iliev. Přízemní střelou překonává Sochu a srovnává stav zápasu. V tuto chvíli jsou opaření domácí a gól nabil hráče Tatranu. Hosté po brance ovládli hru, začali hrát od zadu a již domácím nedali moc šancí vyniknout. Lukáš Iliev ze stopera to pohlídal a Martin Taranza již moc práce neměl a co šlo do kasy to chytil. Zápasu, kterému by nerozhodný výsledek slušel pomalu nabíral poslední fázi. V 73. Minutě, se však opět ukázal nejlepší střelec hostí Vladan Svěchota, který se dostal do šance, když  od Martina Sedláka přišla perfektní nahrávka ze které se nemýlil a rozhodl o vývozu bodů od horního toku Blanice do města pod Bobíkem. Zápas se dohrál v klidu a poslední velkou šanci Kočárkovi Socha bravurně zlikvidoval což znamenalo, že pětka nebyla.



Počet diváků: 60. Rozhodčí: TRNĚNÝ Jan - ŠNAJDR Vojtěch (N), DOČEKAL Zdeněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
10. 6. 2019 19:06
Hodnocení zápasu

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Volarští pod svatou Magdalénou uspějí za tři body

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů