3:2
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.03.2019 16:00

18.kolo, Jihočeský | Prachatice | Okresní přebor sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Strunkovická rezerva přijela v jedenácti, přesto se Nebahovy o výsledek strachovaly


Branky


11

Nebahovy čekal doma zápas s rezervou Blaníku Strunkovice. Ta nemohla využít žádnou posilu z A týmu, který hrál ve stejný čas domácí zápas. Strunkovičtí přijeli v pouze v jedenácti lidech a euforie ze začátku sezony je pryč a tak každý zápas už počítají každého hráče.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nebahovy na konci poločasu otočily výsledek

Prvních dvacet minut se nic moc nedělo a na hrbolatém trávníku byl problém jakékoliv kombinace. Až přišel přímý volný kop hostí, který precizně zahrál Hrubeš a Richard Landgráf a hlavou poslal hosty do vedení 0:1.

 

Domácí celek výrazně přidal a první vyzkoušel pozornost hostujícího brankáře Starý, nepříjemnou střelou z vápna. O chvíli se dostal do vápna kapitán Mráz, ale jeho střelu pod břevno Turek vytáhl na roh. Z něj měli domácí dvě veliké šance, ale střelu Marka Rosy vykopl Miroslav Kašpar a další dorážku vytěsnil stoper Roman Kašpar. Domácí celek byl nebezpečný a další akci, kterou táhl Matyáš Rosa vyřešil až brankář Turek. Vyloženou šanci měl Starý, ale ve zblízka trefil hostujícího brankáře na brankové čáře. Pak už se domácí celek dočkal, když se ze závaru před brankou hostí prosadil nekompromisní ranou Marek Rosa a vyrovnal 1:1.

 

Hosty mohl poslat znovu do vedení Pelech, který šel sám na brankáře, ale kličkou se zahnal do úhlu a akci do odkryté branky už nezakončil. A to hosty mrzelo. Na konci poločasu hosté špatně zahráli přímý volný kop, který vyústil v brejk domácích a přímý kop před brankou hostí. Ten zahrál dobře Starý a míč před hostujícím brankářem tečoval Stanislav Sitter a se štěstím poslal domácí do vedení 2:1.

 

Jiří Kureš neproměnil deset minut před koncem pokutový kop

Do druhého poločasu nastoupil domácí celek aktivně a brzo se radoval z další branky. Hosté při zakládání brejku ztratili lacino míč a najednou se na hostujícího brankáře hnala dvojice v domácím dresu. Akci s přehledem vyřešil Karel Starý a zvýšil už na 3:1.

 

Hostující celek se začal hnát do útoku a vzadu nechával domácím spoustu prostoru.  Šanci navýšit vedením měl Bednář, který se dostal až před brankáře Turka, ale zblízka ho neprostřelil. Za minutu to zkoušel Marek Rosa, ale trefil střed branky. O chvíli později se dostal před hostujícího brankáře Matyáš Rosa, ale i toho Turek vychytal a následné dvě dorážky zblokoval výborně hrající stoper Roman Kašpar. Hostující celek odpověděl šancí Pelecha, který z úhlu trefil Medřického. Následný roh zahrál znovu výborně Hrubeš a Stanislav Pelech krásnou hlavičkou nedal Medřickému šanci 3:2.

 

Hosté se hnali vyrovnáním, ale nedařilo se jim dostat do žádné šance. Zato domácí celek hodně zlobil. Nejdříve na nabídku od Matyáše Rosy nedosáhl Sitter ani Starý. Rozhodnou mohl definitivně kapitán Mráz, který po brejku hlavičkoval osamocen z malého vápna do prázdné branky. Jeho tutovku, ale zázračně chytil Turek a udržel svůj celek ve hře. A lépe pro hosty mohlo být chvilku před koncem. Kureš se vyháčkoval z těžké situace a byl faulován ve vápně a pískala se penalta.  Tu zahrával sám faulovaný Kureš. Bohužel pro hosty jeho slabou nepříliš dobře umístěnou střelu chytil domácí Medřický. Poslední šanci měl Pelech, ale ve velké šanci mu míč odskočil a tak nakonec ani nezakončil. 

 

Domácí celek vyhrál po boji, ale zaslouženě. Hosté jsou v nelehké situaci, kdy neví jestli řešit  nejdříve výsledky, nebo nedostatek hráčů.

 



Ohlasy k zápasu



TJ Blaník Strunkovice B
Václav Petrlík (trenér): Není moc co hodnotit, na zápas bylo k dispozici 11 lidí, z toho někteří kluci hráli zranění. Moc si cením výpomoci Míry Kašparů ze staré gardy, protože bez něho by nás nebylo ani těch 11.



Sestavy


FK BI STAV Nebahovy
R. Medřický [-] - J. Štrobl [-] , L. Cinádr [-] , M. Škopek [-] , V. Valouch [-] - S. Sitter [-] , J. Mráz [-] , K. Starý [-] , M. Rosa [-] - Z. Bednář [-] , M. Rosa [-] (88. R. Medřický [-] )

TJ Blaník Strunkovice B
M. Turek [-] - D. Hnátek [-] , V. Hrubeš [-] , P. Mottl [-] , M. Kašpar [-] , R. Landgráf [-] , J. Koloušek [-] , J. Kureš [-] , S. Pelech [-] , R. Kašpar [-] , M. Jílek [-]

ŽK: 18. L. Cinádr , 77. J. Mráz - 71. J. Koloušek .
Hráči zápasu: K. Starý - R. Kašpar .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: HÁŠA Richard - CINÁDR Jiří (N), ROSA David (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Zde to vidím na kříž.