3:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.03.2019 15:00

15.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. D, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lomnice překvapivě prohrála v Dobré Vodě


Branky


21

Lomnice po minulé domácí porážce jela do Dobré Vody napravit výsledek z minulého kola. To se, ale nestalo a Lomnice, a tak Lomnice si připsala druhou porážku, tentokrát prohrála v Dobré Vodě 3:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dobrý vstup pro Dobrou Vodu

Do utkání lépe vstoupila Dobrá Voda, která si z kraje zápasu vytvořila šanci ze standartní situace, ale gól nedala. Po této situaci byla lepší Lomnice, ale nic z toho nevytěžila. Naopak se dopustila velké chyby, když si hrála s balónem kolem velkého vápna, čehož domácí využili, získali balón a byli faulováni. Přímý kop využil Novotný a poslal domácí do vedení 1:0.

Dobrá Voda přidala dvě branky

Lomnice tento zápas nezvládala branit standartní sitauci, když v 55.minutě centr z rohu využil Choboda a domácí vedli 2:0. Zdálo se, že tato situace probrala Lomnici, která nebyla ve své kůži. Lomnice začala hrát aktivně, ale branku to nepřineslo. Naopak Lomnice inkasovala ještě jednou, když v 89.minutě trefil domácí Klimeš a stanovil výsledek zápasu na 3:0.



Ohlasy k zápasu


SK Dobrá Voda
Jaroslav Jerhot (vedoucí mužstva): V nedělním slunečném odpoledni jsme přivítali velmi kvalitního soupeře z Lomnice. Do zápasu jsme přesto šli s cílem získat tři body. Hned v úvodu jsme měli dobrou šanci, která se bohužel neujala. Poté se hrál spíše bojovný zápas bez větších gólových příležitostí. Až přišla naše standartka a Novotný nás dostal krásnou přízemní střelou do vedení 1:0. Hosté měli jednu dobrou příležitost po centru ze strany, která naštěstí pro nás gólem neskončila. Poločas tak skončil vedením 1:0 v náš prospěch. Do druhého poločasu jsme šli s cílem hrát trpělivě a vítězství uhájit. To se nám skutečně podařilo a po další standartní situaci jsme po rohovém kopu po nechytatelné hlavičce Chobody navýšili naše vedení na 2:0. Následovala pasáž, ve které nás hosté zatlačili a vypracovali si dobré šance, při kterých jsme měli štěstí. Nicméně vedení jsme udrželi a naopak sami ke konci zápasu pečetili střídajícím Klimešem po individuální akci Arnolda na konečných 3:0. Kluci předvedli parádní bojovný výkon, takticky vyzrálý a zaslouženě jsme si připsali, pro nás tolik potřebné, tři body. Na adresu hostů, Lomnice má mladý běhavý tým, který má před sebou velkou perspektivu. Byli hodně na míči, ale naši kluci se s tímto zápasem popasovali parádně. Další kolo hrajeme na hřišti dalšího týmu ze špice tabulky Suchdola a věříme v další bodový zisk.

TJ Tatran Lomnice nad Lužnicí
Michal Rybák (trenér): Do začátku utkání vstoupili domácí s mírným tlakem. Ten jsme přežili a poté jsme otěže zápasu měli v rukou my. Hrálo se převážně na polovině domácích, bohužel však bez vážnějšího ohrožení branky. Ve 31´ jsme zbytečným si hraním na fotbalisty na našem velkém vápně zbytečně ztratili míč a po faulu inkasovali z trestného kopu. To nás srazilo a do konce poločasu jsme se trápili. Po důraznější domluvě v kabině jsme bohužel druhý poločas začali tak jak jsme první končili. Byli jsme zakřiknutí a nehráli vůbec to, co jsme si řekli. No a potom přijde opět ojedinělá strandartní situace soupeře a po trestuhodně neubráněném rohu prohráváme 2:0. Tato situace a prostřídání nás však nakoplo a konečně jsme začali hrát to, co jsme si řekli. Rychlá kombinace po křídlech a ostré centry před branku. Poslední půlhodina byla z naší strany přesně to, co po klukách chceme. Bohužel jsme neproměnili ani ty nejvyloženější šance, několikrát netrefili prázdnou bránu. Za tuto pasáž si klucí pochvalu zaslouží, ale bohužel nevím proč takto začneme hrát, až když je prů....r. Je to pořád stejná obehraná písnička s názvem Standartní situace. Jak se chceme prezentovat týmovým výkonem, tak toto jediné je o absolutní zodpovědnosti jednotlivce. V dalším kole jedeme do Třebětic, které mají svoji hru postavenou na standartkách, takže uvidíme, jak se s tím popereme. Ale jedeme dál, nekoukáme na ostatní, pro nás jsme důležití my sami a naše hra a radost z fotbalu. Což se nám teď moc nedaří, ale pevně věřím, že se zase brzo budeme fotbalem bavit.



Sestavy


SK Dobrá Voda
J. Pauer [-] - A. Novák [-] , K. Klíma [-] (58. O. Zavřel [-] ) , J. Šedivý [-] , O. Jirák [-] , A. Arnold [-] , T. Bartoš [-] (87. L. Klimeš [-] ) , C. Novotný [-] (71. D. Hostek [-] ) , J. Peleška [-] , Z. Frolík [-] , P. Choboda [-]

TJ Tatran Lomnice nad Lužnicí
M. Malec [-] - F. Leiš [-] , V. Božovský [-] , M. Šálený [-] , J. Burda [-] (55. J. Burda [-] ) , P. Krejník [-] , T. Kabele [-] (85. M. Rakušan [-] ) , P. Pancíř [-] , M. Šachl [-] (55. V. Glaser [-] ) , J. Marsa [-] , L. Čáp [-]

ŽK: 16. J. Peleška , 49. C. Novotný , 77. A. Novák , 90. L. Klimeš - 55. T. Kabele .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Vítek Miroslav - SLEPIČKA Vít, LAFATA Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Vedení klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - TJ Lokomotiva České Velenice | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - TJ Sokol Halámky/Hranice | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

D. Voda nepodcenila zimní přípravu a bude chtít sbírat plné počty bodů nejen na domácím hřišti. Tipuji výhru domácích 2:1.

Tip: výhra hostů

Lomnice bude chtít napravit ztrátu a na D. Vodě vyhraje.

Tip: výhra hostů