Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.06.2019 17:00

25.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nemanice porazily Planou nad Lužnicí. V utkání se blýskl Vlastimil Bašta, který nasázel tři branky


Branky


12

Neskutečný koncert Vlastimila Bašty, Planá ztratila nadějný výsledek

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Planá šla do vedení, domácí Vlastimil Bašta řádil

Zápas mezi Nemanicemi a Planou nad Lužnicí měl obrovský význam pro oba celky. Do utkání doslova vétli hosté jako blesk. Již v první minutě utkání se prosadil Jiří Šmídmajer a nasměroval Planou k výhře. Po této rychlé úvodní brancce se domácí nesložili, ale naopak, přidali na své aktivitiě a tím se začali dostávat do šancí. Jednu takovou měl Vlastimil Bašta, ketrý se stal v začátcích zápasu aktérem neproměněného pokutového kopu. Nedáš dostaneš, i dnes se toto příšloví opět ukázalo jako pravdivé, jelikož ve 33.minutě přidal druhou branku v utkání Jiří Šmídmajer a zvýšil již na pohodlný dvoubrankový náskok 0:2. Nemanice se ale nenechaly rozhodit ani druhou inkasovanou brankou a to co následovalo poté nikdo nečekal. Své koncertní vystoupení měl během posledních deseti minut prvního poločasu Vlastimil Bašta, který v rozmezí od 35 - 45.minuty nastřílel hattrick ! V zápase se tak dostali do vedení poprvé domácí borci a pro Planou to byl opravdu hořký konec, jelikož přišla o své pohodlné vedení. 

Čtvrtá pojistka, závěrečný tlak nevyšel

Toto nemilé a rychlé otočení stavu se rozhodně na planenských hráčíchc projevilo. Ačkoliv se hosté snažili dostat znovu do hry a hnát se za vyrovnáním bohužel se jim nedařilo. Nemanice byly povzbuzené a soupeře několikrát zatlačili na svojí polovinu a z tohoto tlaku byl také vybojovaný pokutový kop, ke kterému se postavil Jan Sulek a zvyšoval na 4:2. Pro Planou to znamenalo, že musí vstřelit alespoň dvě branky běhe posledních třiceti minut hry. Ovšem obrana Nemanic dnes fungovala a do větších šancí soupeře nepouštěla. Útočníci Plané tak museli zkoušet střelecké štěstí z větších vzdáleností, ale pokusy byly nepřesné. V závěřečném tlaku byli hosté blízko, aby se dostali na dostřel jedné branky, když se snažili využít zmatku ve vápně, ale neproměnili jasnou šanci. Tímto veškeré naděje na zvrat v utkání skončily a Nemanice získávají důležité tři body do tabulky. Na druhé straně soupeř z Plané ztrácí dobře rozehraný zápas, tři body a bude to mít v posledním utkání hodně těžké, jelikož jí bude v cestě o udržení stát Týn nad Vltavou. 



Ohlasy k zápasu


SK Nemanice
Jan Sulek - hráč: Do dnešního utkání jsme nastupovali opravdu odhodlaní a nabuzeni vyhrát. Možná bohudík, že jsme prohrávali tak brzy, jelikož nás to nakoplo v lepšímu výkonu. Začali jsme hrát aktivněji a důrazněji a výsledkem byla neproměněná penalta Vlastimila Bašty, který pak své zaváhání napravil a to rovnou třikrát do konce poločasu. Druhý poločase se hrál spíše na polovině hostů.




Sestavy


SK Nemanice
T. Růna [-] - J. Sulek [-] , J. Hucek [-] (68. R. Petrášek [-] ) , S. Dubský ml. [-] , L. Kisvetr [-] - M. Novotný [-] (88. J. Polomčák [-] ) , O. Jelínek [-] , P. Borovka [-] , V. Čapek [-] , J. Lukáš [-] - V. Bašta [-]

TJ Sokol Planá nad Lužnicí
J. Hnilička [-] - Z. Handrejch [-] , L. Anděl [-] , T. Štiak [-] , F. Drtina [-] - O. Roztočil [-] , J. Pospíchal [-] , P. Hrubý [-] , M. Janovský [-] - M. Pěknic [-] , J. Šmídmajer [-] -

ŽK: 36. L. Kisvetr , 74. V. Bašta .
Hráči zápasu: V. Bašta - J. Šmídmajer .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Pravda Luboš - JEVČÁK Martin, LANDÍK Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tomáš Peřina

Expert: Redakce fotbalunas.cz
Tip experta: remíza

Tady to vidím na remízu

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích