Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.05.2019 10:30

22.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Veselí plnilo taktické pokyny na výbornou a Planá předvedla svůj nejhorší výkon


Branky


12

V dnešním utkání se očekávalo, že Planá naváže na svojí vrůstající formu, opak byl ale pravdou. Veselí zahrálo dnes přesně podle pokynů trenéra. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí měli skvělí nástup do utkání

Planá nad Lužnicí prožívala v posledních minimálně dvou utkání vzestup své výkonnosti a proto do dnešního zápasu proti Veselí nastupovala s jasným cílem a to urvat další tři důležité body do tabulky. Na planenský trávník zavítalo předposlední Veselí nad Lužnicí a tak domácí byli mírným favoritem. Nástup do utkání byl pro domácím tým přesně takový jaký chtěli. Hned v 5.minutě udeřil Marek Pěknic a nasměroval Planou za dalším vítězstvím. Co přítomní diváci nečekali byl v dalším minutách hry, naprostý výpadek domácích hráčů. Planá jakoby po úvodním gólu čekala, že další branky příjdou časem a Veselí se "porazí samo". Opak byl ovšem pravdou. Lokomotivě ačkoliv se v jarní části příliš nedaří sbírat body, dnes hrála to co měla a výsledkem bylo částé se dostávání do šancí, které využívala. Srovnání přinesla 17.minuta hry a postaral se o něj Pavel Kolář 1:1. Veselí se podařilo otočit stav utkání ještě před odchodem do kabin a to ve 42.minutě zápasu kdy se prosadil Matěj Ježek, který dnes ještě neřekl poslední slovo 1:2. 

Plané se stálo nedařilo dostat do hry a Veselí střílelo

Do druhéh poločasu chtěli svěřenci trenéra Turka nastoupit jako jiný tým po nepříliš přesvědčivém výkonu z prvního poločasu. Bohužel se nepodařilo a Veselí se ujalo brankou Matěje ježka v 58.minutě dvoubrankového vedení. Domácí hráči zabrali a zásluhou toho byla snižující trefa Pavla Hrubého 2:3. Veselí ale dnes plnilo taktické úkoly na výbornou a v podstatě vymazala domácí hráče ze hry. Dvoubrankové vedení vrátil hostům Josef Mikeska gólem v 76.minutě hry a s domácími bylo zle. O pár minutě později se lokomotiva rozjela znovu a na jeho konci byl výpravčí Martin Čížek, který zvyšoval již na 2:5. Planá se nadechla pouze už jen ke korigaci výsledku brankou Jiřího Pospíchala, ale to bylo z jejich strany vše. Veselí si dnes po svém výkonu zaslouženě odváží tři body a druhá polovina tabulky se nám ještě více zamotává, jelikož o umístění rozhoduje opravdu každý bod navíc. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Planá nad Lužnicí
Turek - trenér: Sice jsme vstřelili rychlou branku, ale to bylo všechno. Tohle byl jednoznačně náš nejhorší výkon a já nenacházím slov. Jestli si hráči mysleli, že se soupeř dnes porazí sám tak to opravdu ne. Máme na čem pracovat, dnešní výkon je neomluvitelný.




Sestavy


TJ Sokol Planá nad Lužnicí
J. Hnilička [-] - M. Novák [-] , Z. Handrejch [-] , L. Anděl [-] , F. Drtina [-] - J. Pospíchal [-] , P. Hrubý [-] , M. Janovský [-] - J. Šmídmajer [-] , M. Pěknic [-] , J. Přibyl [-] (76. O. Roztočil [-] )

TJ Lokomotiva Veselí nad Lužnicí
J. Hejl [-] - M. Ježek [-] , D. Fichtner [-] , D. Čech [-] , J. Mikeska [-] , M. Čížek [-] , P. Hájek [-] (90. P. Daněk [-] ) , P. Kolář [-] (52. J. Marcilis [-] ) , P. Nuhlíček [-] , R. Mach [-] , J. Mahlej [-]

ŽK: 50. J. Pospíchal , 90. P. Hrubý - 41. P. Nuhlíček , 72. P. Hájek , 86. J. Hejl , 90. M. Čížek .
Hráči zápasu: M. Ježek .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Žurek Roman - BRYCH Jiří, PÁNEK Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tomáš Peřina

Expert: Jiří Šmídmajer
Tip experta: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích