2:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.05.2019 17:00

20.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bernartice si udržely neporazitelnost a na třetí místo tabulky ztrácejí tři body. To drží i přes prohru právě Lišov


Branky


14

Velice atraktivní utkání na nás čekalo ve 20.kole

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bernartice šly do vedení

Krasná fotbalová podívaná plná osobních soubojí čekala diváky v neděli. Ve 20.kole se totiž strhla bitva mezi Bernarticemi a Lišovovem. Tedy třetí tým tabulky a dotahující se celek na bronzovou příčku. Domácí čekal prozatím nejsilnější soupeř, ale o svou neporazitelnost nechtěli přijít. Lišov disponuje svou fyzickou a agresivní hrou podpořenou urostlými hráči. Domácí vědomi si této síly zvolili jasnou taktiku a také stejnou jako v předešlých utkáních. Díky kvalitní práci v obraně mohou vyrazit do brejků a tak udeřit. Lišov se tlačil dopředu, ale přes dobře postavenou obranu domácích se jim procházelo velmi těžko. Jako první v zápase udeřili domácí díky brance Jakuba Nováka v 15.minutě. Vedení si Bernartice udržely až do konce prvního poločasu ačkoliv si Lišov vypracoval hned několik příležitostí, ale ty které měli největší potenciál skončit v brance, skončili v rukavicích skvěle chytajícího Tomáš Fučíka.

Dvoubrankové manko se těžko otáčelo

Ve druhém poločase pokračovalo lišovské dobývání bernartické branky. Diváci a fanoušci obou týmů dnes viděli fotbalové utkání na vysoké úrovni a osobní souboje plné emocí nebylo nouze. Radost na domácí střídačce vypukla v 67.minutě kdy Adam Staněk poslal svůj tým do dvoubrankového vedení. Lišov tak měl opravdu nelehký úkol. Vstřelit dvě branky proti dobře bránícím domácím byla doslova výzva, ale kontaktní branka se podařila vstřelit takřka obratem. V 70.minutě snížil na 2:1 David Mlýnek a domácí se tak strachovali o výsledek až do poslední minuty hry. Ovšem bernartická obranná zeď pracovala na jedničku a do vyložené šance pustila Lišov až necelých pět minut před koncem zápasu. Lišovský František Bambule hlavičkoval přesně a možná už se radoval z vyrovnání, ale čaroděj v brance domácích Tomáš Fučík opět zakročil a podržel svůj tým. Atraktivní utkání skončilo tedy těsnou výhrou Bernartic 2:1.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Bernartice
Petr Vašíček - trenér: Do zápasu jsme vstoupili se stejnou taktikou a to bránit a vyčkávat na brejky a standartní situace. Podařilo se nám vypracovat dvoubrankové vedení, ale byl to prozatím nejtěžší zápas. Tým dnes předvedl skvělý výkon a také nás podržel brankář Tomáš Fučík. Celému týmu patří obrovský za obětavost a bojovnost.

SK Lišov
Jiří Beneda - trenér: Bernartice dnes dobře bránily, ale v zápase jsme byli lepším týmem, jen nám nevycházela koncovka na kterou jsme doplatili. V závěru jsme mohli vyrovnat, ale brankář předvedl neskutečný zákrok. I přes prohru jsem ale s výkonem spokojen rozhodně se nemáme za co stydět a děkujeme naším příznivcům za jejich podporu.



Sestavy


TJ Sokol Bernartice
T. Fučík [-] - P. Brož [-] , J. Novák [-] , T. Češka [-] - T. Pěchota [-] (86. J. Růžek [-] ) , A. Staněk [-] , D. Smrčina [-] , D. Kukrál [-] - J. Peterka [-] , M. Buriánek [-] (56. A. Rakovan [-] ) - J. Psohlavec [-] (68. V. Ťupa [-] )

SK Lišov
M. Maršán [-] - A. Červenka [-] , F. Bambule [-] , M. Fiktus [-] , M. Werner [-] , D. Bouchal [-] , D. Mlýnek [-] , J. Kándl [-] , D. Brtna [-] , L. Mlýnek [-] (55. L. Burda [-] ) , P. Shýbal [-]

ŽK: 75. P. Brož - 62. D. Bouchal , 78. D. Mlýnek .
Hráči zápasu: T. Fučík - D. Mlýnek .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Valeš Radek - CIGÁŇ Roman, KŘÍŽ Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tomáš Peřina

Expert: Pavel Vařil
Tip experta: remíza

Tady to bude boj a oba týmy si dají po bodu.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů