1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.04.2019 17:00

18.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Překvapení v Bernarticích. Domácí porazili lídra tabulky a jsou již na čtvrtém místě


Branky


13

Bernarticím se v jarní části daří a prozatím neprohrály. Tentokrát je přijelo prověřit Sezimovo Ústí

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí vyčkávali na chyby, ta přišla v závěru

V 18.kole jsme mohli sledovat zajímavou podívanou. Na hřiště prozatím neporažených Bernartic přijel vedoucí lídr tabulky Sezimovo Ústí. Jelikož si domácí tým byl vědom jak silně mužstvo Sezimovo Ústí má, zvolil raději defenzivní taktiku a vyčkával na chyby. Hosté se tak více drželi na míči a měli příležitost kombinovat, ale obrana domácím pracovala na jedničku, případné útoky odrážela a snažila se ihned vyrazit do útoku. Jeden takový moment přišel až v samotném závěru prvního poločasu, kdy domácí využili chyby, vyrazili dopředu, střílený centr ještě hlavičkou poupravil Tomáš Pěchota a poslal Bernartice do vedení před odchodem do kabin. 

Sezimovo Ústí se snažilo o tlak, domácí je přes svou zeď nepustili

Dalo se očekávat, že ve druhém poločase budou chtít hosté ještě přidat na své aktivitě a vytvořit si obrovský tlak, díky kterému by otočili stav utkání. Jenže bernartická zeď byla dne neprostupná. Útoky Sezimáku se jim dařilo odrážet a díky rychlému výpadu vpřed si vytvořili dvě šance, které je mohli posunout na vícebrankové vedení, ale domácí je nevyužili. Zbytek druhohé poločasu se odehrával ve stejném sledu a další branka již nepadla. Bernartice získávají velmi cenné tři body a udržují si neporazitelnost, prozatím také stoupají tabulkou dál a tlačí se na medailové přičky. Sezimovo Ústí padlo a náskok na druhý Chýnov se snížil na rozdíl pouhých třech bodů. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Bernartice
Petr Vašíček - trenér: Víme co Sezimovo Ústí umí, takže jsme zvolili defenzivní taktiku a čekali na chyby. První branka se nám podařila dát po chybě ještě v prvním poločase. Ve druhém poločase jsme soupeře nepustili do šance, která by znamenala vyrovnání a mohli jsme i dvakrát zaútočit. Ze tří bodů máme velikou radost a musím klukům poděkovat obětavý a bojovný výkon.




Sestavy


TJ Sokol Bernartice
T. Fučík [-] - P. Brož [-] , J. Novák [-] , K. Trantina [-] , T. Češka [-] - A. Staněk [-] (90. J. Růžek [-] ) , D. Smrčina [-] , D. Kukrál [-] , T. Pěchota [-] (83. V. Ťupa [-] ) - M. Buriánek [-] (67. A. Rakovan [-] ) , J. Peterka [-] -

Sokol Sezimovo Ústí
Z. Sedloň [-] - V. Říha [-] , P. Sazma [-] , P. Vilímek [-] , J. Bartáček [-] (46. P. Sazma [-] ) , J. Mrúz [-] , M. Doubek [-] , V. Podroužek [-] , J. Škarda [-] , V. Hoffmann [-] , V. Brůžek [-]

ŽK: 52. K. Trantina - 63. J. Škarda , 74. P. Sazma , 89. P. Sazma .
Hráči zápasu: J. Novák .
Počet diváků: 130. Rozhodčí: Kříž Karel - NEDVĚD Petr, BUMBA František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tomáš Peřina

Expert: Lukáš Stoklasa
Tip experta: výhra hostů

Bernartice jsou na domácím hřišti nepříjemné, ale Sezimák si jde jasně za svým a těsně zvítězí.

Tip: výhra hostů

Bernartice jsou na domácím hřišti nepříjemné, ale Sezimák si jde jasně za svým a těsně zvítězí.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích