4:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.04.2019 16:30

17.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Planá nad Lužnicí padla ve Čtyráku. Tomáš Tengl se blýskl hattrickem


Branky


9. M. Rachač , 57. T. Tengl , 59. T. Tengl (p.) , 80. T. Tengl
16

Prvních deset minut hry patřilo domácím, hosté pak srovnali hru. V zápase se blýskl především Tomáš Tengl 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlá branka domácího týmu

Čtyři Dvory přivítaly v 17.kole Planou nad Lužnicí, tedy předposlední tým tabulky. Domácí vstoupili do zápasu aktivněji a prvních deset minut hry byli lepší. Také udeřili hned v úvodu utkání když stál Michal Rachač tváří v tvář brankáři a trefil přesně 1:0. Po tomto gólu ubrali domácí hráči ze své aktivity a Planá nad Lužnicí srovnala hru. První poločas přinesl z obou stran ještě pár šancí, ale již žádnou branku. Hra byla až do hvizdu hlavního rozhodčího vyrovnaná a tak si Čtyrák odnášel nadějný výsledek i do druhého poločasu.

Krasojízda Tomáše Tengla

Do druhého poločasu nastupovala Planá odhodlaná vyrovnat stav zápasu a urvat pro ní cenné body. Čtyrák zase chtěl co nejdříve přidat druhou branku a uklidnit hru. Štěstí stálo na domácí straně. V 57.minutě si Pavel Janeček pohrál s obranou soupeře a naservíroval míč na zlatém podnosu Tomáši Tenglovi, který se nemýlil a odkrytou branku trefil 2:0. Zřejmě to byla tato branka, která pak odstartovala krasojízdu dnešního střelce hattricku. Planou nad Lužnicí tento druhý gól rozhodil a bylo pro ní těžké dostat se do hry. Třetí branka na sebe nenechala dlouho čekat. Při jedné z akcí domácíh zatoužil vstřelit branku také Filip Král a ze své pozice stopera podpořil útočnou akci, na jejíž konci byl za cenu faulu zastaven v malém vapně. K pokutovému kopu se postavil Tomáš Tengl a zvýšil na 3:0. Tříbrankové manko se dohání velice těžko a je jasné, že i přes veškerou snahu Plané vstřelit alespoň čestnou branku a snížit nepřízniví stav, jim negativní průběh zápasu utkvěl v hlavách. Poslední tečku za zápasem udělal znovu Tomáš Tengl a zaznamenal druhý hattrick v této sezóně, když kličkou překonal brankáře 4:0. Čtyři Dvory tak získaly své první jarní vítězství. Planou nad Lužnicí čeká v následujícím zápase na domácím trávníku Tábor, který se nachází v tabulce hned před ním a tak se dá očekávat doslova bitva o body. 



Ohlasy k zápasu


SK Čtyři Dvory České Budějovice
Tomáš Vajo - hráč: Prvních deset minut jsme byli lepší, ale po úvodním gólu jsme ubrali z aktivity a hra se srovnala. Ve druhém poločase jsme chtěli rozhodnout a to se nám podařilo. Je to pro nás první jarní vítězství, které pro nás bylo zároveň povinné vzhledem k postavení týmů v tabulce.

TJ Sokol Planá nad Lužnicí
Turek - trenér: Začátek zápasu nám utekl a inkasovali jsme. Poté se hra srovnala. Ve druhém poločase jsme chtěli pokračovat ve své aktivitě a vstřelit branku, jenže jsme po chybě inkasovali a rozhodilo to náš systém hry. Hned v zápětí jsme dostali třetí branku a bylo rozhodnuto. Pro nás teď bude velmi důležitý následující zápas, na který se musíme řádně připravit.



Sestavy


SK Čtyři Dvory České Budějovice
R. Vosejpka [-] - M. Havelec [-] , M. Rachač [-] , P. Váňa [-] , V. Slepička [-] (82. L. Zeman [-] ) , D. Čermák [-] (46. M. Pavlík [-] ) , F. Král [-] , D. Sobolík [-] , M. Matušek [-] , P. Janeček [-] , T. Tengl [-]

TJ Sokol Planá nad Lužnicí
J. Hnilička [-] - Z. Handrejch [-] , J. Polišenský [-] , T. Štiak [-] , M. Janovský [-] - J. Přibyl [-] (51. F. Drtina [-] ) , P. Hrubý [-] , O. Hofbauer [-] , M. Novák [-] - J. Šmídmajer [-] , J. Pospíchal [-]

ŽK: 77. J. Pospíchal .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Žurek Roman - LEPIČ Jiří, OVČÁČEK Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Vedení klubu, Administrátor klubu - SK Ševětín | Jihočeský | České Budějovice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tomáš Peřina

Expert: Lukáš Burda
Tip experta: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Fanoušek, Funkcionář, Trenér, Administrátor klubu - TJ Nová Včelnice | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích