0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.03.2019 15:00

15.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Týně nad Vltavou diváci branku neviděli


Branky


16

Štěstí dnes hráčům nepřálo a tak diváci neshlédli příliš pohledný fotbal. Za celých 90.minut nepadla ani jedna branka

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas příliš oku diváka nelichotil

V 15.kole přivítal Týn nad Vltavou soupeře ze Čtyřech Dvorů. Domácí mohli jít do zápasu v lepší psychické pohodě, jelikož zvládli v posledním utkání dramatický závěr zápasu a odvezli si tři body ze Ševětína za vítězství 2:3. Naopak Čtyři Dvory si chtěl spravit chuť po prohře s Lišovem. Bohužel celý zápas provázeli veliké nepřesnosti na obou stranách a vypadalo to na klasický prvotní zápas, který vídáme na začátku sezóny. Týmům chyběla dravost a touha vstřelit branku. Když už se rýsovala situace, která by mohla znamenat branku, přišla nepřesná přihrávka, centr nebo ztráta míče. V prvním poločase zahrozili domácí Tomka a Dvořák, ale Vosejpka je dokázal vychytat. Do šaten se tak šlo za stavu 0:0. 

Hosté spoléhali na brejky

Od druhéh poločasu se tak očekávalo, že příjde nějaké drama nebo branka, která by rozpoutala přestřelku. To se ovšem nestalo. Hosté zvolili do druhého dějství spíše obranou činnost a spoléhali na brejky, ale do vyložené šance se nedostali. Na druhé straně domácí nedokázali projít přes dobře postavenou obranu a tak zápas nepřinesl ani jednu branku. Remíza tak v tomto případě byla zasloužená, jelikož ani jeden z týmů nepředvedl něco více než soupeř. 



Ohlasy k zápasu


FK Olympie Týn nad Vltavou
Jiří Orlíček - trenér: Hrál se podprůměrný ,,pralesní fotbal" . Č.Dvory ,,zaparkovali autobus " ke svému vápnu a vyráželi do brejků, které jsme jim nabídli. Za světlou vyjímku jsou v prvním poločase naše dvě 100% šance - Tomka a Dvořák však neuspěli. Na druhé straně chytl náš brankář Vachuta také jednu 100% šanci. Po přestávce se nic nezměnilo. Hosté dobře bránili náš střed hřiště a my jsme se neuměli prosadit ani pomocí standardních situací, které jsme před týdnem v Ševětíně kopali výborně. Byl jsem hodně zklamán, že jsme nepotvrdili body ze Ševětína.




Sestavy


FK Olympie Týn nad Vltavou
J. Vachuta [-] - M. Tomka [-] , J. Liška [-] (86. A. Novotný [-] ) , M. Šálený [-] , J. Meidl [-] , V. Dobal [-] , P. Dvořák [-] (74. M. Boček [-] ) , V. Červenka [-] , J. Brom [-] , J. Mezera [-] , P. Vařil [-]

SK Čtyři Dvory České Budějovice
R. Vosejpka [-] - M. Havelec [-] , M. Rachač [-] , M. Pavlík [-] , V. Slepička [-] , T. Vajo [-] , L. Sekyra [-] , D. Sobolík [-] , M. Matušek [-] , P. Janeček [-] (90. D. Čermák [-] ) , T. Tengl [-]

ŽK: 85. V. Dobal - 14. T. Tengl , 56. V. Slepička , 60. L. Sekyra , 76. M. Havelec .
Počet diváků: 111. Rozhodčí: Ondřej Adam - PANSKÝ Michal, ZABILKA Luboš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Peřina

Expert: Petr Kandl
Tip experta: výhra domácích

Fanoušek, Funkcionář, Trenér, Administrátor klubu - TJ Nová Včelnice | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích