2:2
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.06.2019 14:00

26.kolo, Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kostomlaty a Všejany ve šlágru kola remizovaly


Branky


5

Utkání mužstev z předních příček tabulky nemělo vítěze, a tak Kostomlaty zakončily sezónu na třetím místě, Všejany pak se ztrátou jeidného bodu na ně až na pátém.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po půli vedli domácí

Zápas mezi Kostomlaty a Všejany se odehrál za velmi teplého počasí na dobře připraveném hřišti.

 

V úvodní fázi zápasu měli o něco více ze hry Všejanští, ale ve 25. minutě šli domácí do přečíslení, které zužitkoval krásnou střelou Martin Janáček.

 

Domácí brzy vstřelili druhý gól, ale ten jim nebyl uznán kvůli ofsajdu, ačkoli vracející se útočník dostal přihrávku od všejanského obránce, který v souboji odehrával míč. Emoce byly na světě, brzy zahodil šanci na srovnání Šváb, který hlavičkoval do břevna.

 

Ve vyrovnané první půli nakonec padl jediný uznaný gól.

Hofírek zápas nedohrál

Do druhého poločasu šli hosté velmi namotivovaní ještě něco s výsledkem udělat a přes pomrně vysoký věkový průměr stále stupňovali tempo.

 

Nejen díky fyzické kondici převzali hosté otěže zápasu. V 71. minutě se pak dočkali zaslouženého vyrovnání, když se Šváb prosadil hlavou. Po minutě na hřišti pak otočil skóre čerstvý Hejduk, který svou střelou zakončil nádhernou kominační akci.

 

Vzápětí předvedl velkou minelu Šváb a bohužel pro hosty platilo známé fotbalové nedáš - dostaneš, když po rohu srovnal skóre Zalabák. Navíc dostal červenou kartu za nadávky pomeznímu rozhodčímu, který pustil domácí přes zjevný ofsajd do šance, bek Hofírek.

 

Na skóre 2:2 se už nic nezměnilo.



Ohlasy k zápasu



Sokol Všejany
Jan Truksa (trenér): Nejslabším článkem zápasu byli jednoznačně rozhodčí, pomezní byl navíc velmi arogantní. Samozřejmě nás mohou mrzet i neproměněné šance. S celou sezónou jsem ale nadmíru spokojený, většinou jsme hráli pohledný fotbal a byli jsme důstojnými soupeři všem. Uvidíme, jak to bude vypadat za rok.



Sestavy


Sokol Kostomlaty
M. Vacek [-] - T. Houdek [-] , T. Dvořák [-] , M. Pavlíček [-] , R. Novák [-] (69. P. Janata [-] ) , L. Vorlíček [-] , M. Sporiš [-] , K. Neagu [-] (76. M. Zinek [-] ) , M. Janáček [-] , M. Zalabák [-] , J. Novák [-]

Sokol Všejany
L. Miech [-] - M. Nápravník [-] , D. Říha [-] , J. Putorík [-] , T. Šáfr [-] , L. Hofírek [-] , J. Říha [-] , P. Bouška [-] , M. Hanuš [-] (79. D. Hejduk [-] ) , M. Šváb [-] , l. Nastoupil [-]

ŽK: 32. L. Vorlíček , 51. M. Janáček , 75. M. Zalabák - 43. T. Šáfr , 51. l. Nastoupil , 56. J. Říha . ČK: 87. L. Hofírek .
Počet diváků: 75. Rozhodčí: KURKA Miloš - SUCHÁNEK Zdeněk, NEPOVÍM František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích