Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.06.2019 17:00

26.kolo, Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jíkev opět přesvědčivě zvítězila


Branky


5

Hráči Jíkve potvrdili papírové předpoklady, když porazili poslední Opočnici rozdílem několika tříd.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Fichtner opět úřadoval

Jíkevští tentokrát navazovali na přesvědčivé vítězství 5:1 proti Přerovu nad Labem.

 

Do Opočnic sice opět dorazili jen s jedním hráčem na střídání, ale přesto, že se nesešli ideálně, od úvodního hvízdu dominovali. Měli chuť hrát a poslední zápas sezóny si užít. Již v 6. minutě se trefil Veselý, krátce po něm Marek Kóňa.

 

Hosté tak naplňovali papírové předpoklady a hned zkraje zápasu se zdálo, že mají vítězství jisté. Dvoubrankové vedení jim dodalo ještě větší klid, přihrávali si a často útočili. Brankář Strejček měl plné ruce práce a v polovině prvního dějství třikrát krátce po sobě inkasoval, když se dvakrát prosadil ostrostřelec Fichtner a jednou Ondřej Winter.

 

Menší komplikace přišla pro Jíkev až ve 35. minutě, kdy musel ze hry odstoupit Josef Tomášek, a tak jej nahradil předseda oddílu Lebduška.

Opočnice čestný gól nedaly

O poločasové přestávce domácí vystřídali, záložníka Yurchenka na hřišti nahradil zkušenější Pavel Rychlík.

 

Ani ten však nedokázl svému mužstvu pomoci - vyššími soutěžemi protřelí hráči Jíkve měli více energie a nadále se houževnatě tlačili dopředu, zatímco domácí se zmohli jen na několik neúspěšných pokusů o protiútoky a na nákopy. Za Jíkev se pak trefil ještě Marek Beneš a skóre uzavřel na závěrečných 0:7 obránce s množstvím zahraničních zkušeností Marek Macek.

 

Jíkev tak zakončila sezónu působivým vítězstvím a další rok jistě bude mít postupové ambice.



Ohlasy k zápasu



Jíkev
Jan Lebduška (hráč, předseda a starosta): Sezónu jsme zakončili přesvědčivým vítězstvím, s nímž jsme spokojeni. Celkově jsem se sezónou spokojený, už se těšíme na novou. Uvidíme, v jakém složení do ní Jíkev vstoupí. Všem spoluhráčům, protihráčům a lidem z okresu děkuji a přeji příjemnou dovolenou.



Sestavy


Opočnice
V. Strejček [-] - F. Bradna [-] , M. Svoboda [-] , M. Grolmus [-] - J. Potůček [-] , J. Potůček [-] , P. Sixta [-] , . Yurchenko [-] (46. P. Rychlík [-] ) - V. Kravchuk [-] , J. Jambor [-] - D. Dej [-] (17. M. Šrůt [-] )

Jíkev
V. Caudr [-] - D. Veselý [-] , M. Beneš [-] , J. Balcar [-] , M. Kóňa [-] , T. Fichtner [-] , O. Winter [-] , J. Tomášek [-] (35. J. Lebduška [-] ) , J. Schubert [-] , M. Macek [-] , J. Mamurov [-]

ŽK: 27. F. Bradna .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: LÖWE Vilém - NEČÁSEK Petr, ROZVORAL Miloš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů