Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.05.2019 17:00

23.kolo, Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jíkev si připsala další výhru


Branky


8

Jkevští v poměrně jednoznačném utkání porazili Seletice, avšak ani tentokrát neukázali naplno svůj potenciál.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí museli otáčet skóre

Jíkevské mužstvo působilo v podzimní polovině sezóny velmi suverénním dojmem. Přezimovalo sice na druhé příčce, ale statistiku vstřelených gólů mělo s obrovským náskokem nejlepší v soutěži. Po takřka nulové zimní přípravě se však Jíkvi na jaře příliš nedařilo a před týdnem se její hráči dokonce nesešli v Kostolní Lhotě v jedenácti lidech a prohráli 5:2.

 

Proti Seleticím tentokrát už nastoupila takřka nejsilnější jíkevská sestava. Domácí Jíkev nehrála špatný fotbal a měla ze hry více, ale ve 12. minutě poslal do vedení hosty Jan Gregor.

 

Tato branka sebejisté domácí nezlomila, Jíkev hrála dále v klidu a vzápětí vyrovnala zásluhou Marka Beneše, v polovině prvního dějství pak završil obrat Kóňa.

 

Domácí dominovali, více drželi míč a několikrát svými zakončeními prověřili schopnosti gólmana Davida Čecha, přesto však nehráli v nijak vysokém tempu a celkově nešlo o pro diváky atraktivní fotbal. Do kabin se nakonec šlo za stavu 3:1, když se trefil ještě Fichtner.

Krušinský už jen korigoval skóre

O poločase provedl seletický trenér jednu změnu, když stáhl ze hry střelce úvodní branky Gregora a nahradil jej Tomášem Krušinským.

 

I po změně stran se hrál nepříliš zábavný fotbal a zdálo se, že hráči postrádají motivaci a nasazení. Nadále platila také jíkevská převaha, která pak vyústila v druhou branku Marka Beneše. V polovině druhého dějství pak ještě zkorigoval skóre na závěrečných 4:2 Krušinský.

 

Tři body tak zůstaly doma, ale Jíkevští se svým nasazením ani produktivitou spokojeni být nemohou. Lepší výkon mohou předvést ve 24. kole proti Semicím B, Seletice se pak střetnou s Kostelní Lhotou.



Ohlasy k zápasu


Jíkev
Vít Caudr (hrající trenér): V Jíkvi máme každý zápas velkou motivaci zápasy vyhrávat, ale i tak nás "okres" vždy pohltí. Pociťuji to i já na sobě, týden co týden. Zápas se Seleticemi byl důkazem. Možnosti našeho mužstva jsou úplně jinde. Zápas byl od začátku jednoznačný a vítězství je zasloužené, ale mělo to skončit daleko větším brankovým rozdílem. Za vítězství jsme rádi, ale hrát umíme určitě lépe, tak nějak jsme se přizpůsobili "tempu" utkání.




Sestavy


Jíkev
V. Caudr [-] - M. Kóňa [-] (67. J. Balcar [-] ) , T. Fichtner [-] , V. Tomišč [-] (50. O. Winter [-] ) , D. Veselý [-] , J. Tomášek [-] , M. Beneš [-] , S. Haluška [-] , J. Schubert [-] , M. Macek [-] , J. Mamurov [-]

Seletice
D. Čech [-] - M. Najman [-] , J. Mareš [-] , L. Kulhánek [-] , J. Kulhánek [-] , M. Vojtěch [-] (59. M. Čepek [-] ) , V. Klepač [-] , M. Horák [-] , T. Hopp [-] , J. Gregor [-] , M. Brtek [-] (46. T. Krušinský [-] )

ŽK: 78. D. Veselý , 83. S. Haluška .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: MOJŽÍŠ Marek - JOUZA Jiří (N), ŠLECHTA Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jan Klaus

Expert: Tomáš Fingerhut
Tip experta: výhra domácích

Jíkevské výkony jsou na jaře jako na houpačce, ale mužstvo je to kvalitní a mělo by vyhrát.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích