3:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.03.2019 10:15

15.kolo, Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: První Slovan Poděbrady porazil druhou Jíkev


Branky


40. M. Nikulin , 44. P. Mišák (p.) , 90. J. Stánok
7

Ve šlágru 15. kola si Slovan Poděbrady upevnil vedoucí příčku v tabulce, když porazil druhou Jíkev hladce 3:0, ačkoli skóre obraz hry příliš dobře neodráží.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poděbrady vstřelily dva góly do šatny

V nejočekávanějším zápase kola na sebe narazily Slovan Poděbrady a Jíkev. Domácí se dali považovat za favorita - na prvním místě tabulky měli před Jíkví šestibodový náskok a dosud ztratili body jen jednou, navíc mají zdaleka nejlepší defenzivu v soutěži. Obdobně však jde vychválit jíkevská ofenziva, a tak se dal čekat zajímavý zápas.

 

Přihlíželo mu 70 diváků, kteří v první půli sledovali velmi vyrovnaný fotbal se šancemi na obou stranách. Oba týmy se snažily hrát technicky po zemi a neuchylovat se k dlouhým nákopům.

 

Na úvodní branku si museli diváci počkat až do 40. minuty, kdy se prosadil domácí Maksim Nikulin. Hosté sice reklamovali útočný faul a offside, rozhodčí František Nepovím však branku uznal. Záhy navíc odpískal pokutový kop po Havrdově pádu. Penaltu proměnil Pavel Mišák, a tak se šlo do kabin za stavu 2:0.

Skóre uzavřel Stánok

O poločasové přestávce nesáhl po kožnosti střídání ani jeden z trenérů. Po změně stran se značně proměnil i obraz hry. Namotivovaní Jíkevští již neměli co ztratit, a tak do velké míry otevřeli obranu a ve velkém počtu vysoko napadali, načež získávali mič a uzavírali poděbradské hráče na jejich vlastní polovině. Trpělivá kombinace kolem poděbradské šestnáctky i častá zrychlení hry vedly k mnoha šancím, které však zůstaly trestuhodně neproměněny. Několik dobrých zákroků si připsal i domácí brankář Martin Hadvičák.

 

Lídr tabulky si za celý druhý poločas vytvořil jen několik náznaků šancí, přesto zvládl udržet čisté konto. Navíc ještě navýšil své vedení, když se v 90. minutě prosadil střídající Josef Stánok, a upravil tak skóre na závěrečných 3:0.

 

Za týden se Poděbrady střetnou s Kostelní Lhotou, Jíkev s Kněžicemi.

 

Na zápase fotil Martin Stránský.



Ohlasy k zápasu



Jíkev
Vít Caudr: Hráli jsme dobře, ale utkání a celý okresní přebor rozhodla neregulérní první branka. Cítíme křivdu, ale jsme dobře naladěni, zahráli jsme si skvělý fotbal. Výsledek vůbec neodpovídá průběhu zápasu. Prohráli jsme, vem to ďas, za týden hrajem zas!



Sestavy


SK Slovan Poděbrady
M. Hadvičák [-] - N. Ber [-] (56. J. Stánok [-] ) , F. Zelenka [-] , R. Šulc [-] (80. O. Znamínko [-] ) , J. Štítkovec [-] (56. J. Hron [-] ) , J. Sekera [-] , M. Nikulin [-] , P. Mišák [-] , C. Hran [-] , J. Havrda [-] , J. Borovička [-]

Jíkev
V. Caudr [-] - J. Balcar [-] , K. Opelka [-] , M. Macek [-] (43. D. Tancibudek [-] ) , T. Fichtner [-] , D. Veselý [-] , M. Beneš [-] , S. Haluška [-] , M. Kóňa [-] , J. Mamurov [-] , T. Debnár [-]

ŽK: 66. J. Stánok , 85. F. Zelenka - 40. V. Caudr , 57. D. Tancibudek , 62. M. Kóňa , 66. T. Debnár .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Nepovím František - MYŠKA Roman, JENÍK David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Slovan Poděbrady má jednoznačné postupové ambice, navíc hraje doma. Věřím mu na výhru.

Tip: výhra hostů