1:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.05.2019 17:00

23.kolo, Středočeský | Beroun | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Karlštejn v závěru sahal po bodu, v zápase se vyznamenali oba brankáři


Branky


4

Pěší fotbal, ale přesto si týmy vytvořily řadu brankových příležitostí. Proti byly oba strážci svatyní. Duel spíše bojovný než fotbalový.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Z. Steiner mířil jen do tyče

Již v 7. minutě Zdeněk Steiner nastřelil tyčku. Domácí si vypracovali několik pološancí, brankář Dreksler si z dlouhými nákopy do pokutového území suverénně poradil. Ve 33. minutě se karlštejnští zadáci nedohodli, Čeřovský získal míč a na přední tyč otevřel skóre 0:1. Postupně další šance Lorence i Zdeňka Steinera vychytal brankář Humpolík.

Hru oživil příchod Daniela Steinera

Po obrátce pokračovala hra bez šťávy, ale v 52. minutě byl stav srovnaný, když po rohovém kopu vznikl velký závar a míč došoural s přispěním Šamana do sítě. Pro Chyňavu to byl šok a dlouho se z něj vzpamatovávala. Hru nakonec oživil příchod Daniela Steinera. Další loženku odmítl v sólu Zdeněk Steiner. V 72. minutě domácí pro soupeře připravili dárek, brankář se stoperem špatně komunikovali a možnost Lorenc neodmítl 1:2. Karlštejn ještě v závěru zahrozil, brankář Dreksler se vyznamenal a zejména v 88. minutě při útoku tří soupeřů nebyl překonán.

U domácích se dařilo brankáři Humpolíkovi a P. Kučerovi. U Chyňavy brankáři Drekslerovi a Buncíkovi.

 

Report ve spolupráci s panem Sýkorou.



Ohlasy k zápasu


TJ Karlštejn
Michal Šaman, hráč: Z naší strany to byl nejlepší výkon v jarní části. Kdo by před utkáním tipoval že s třetím celkem tabulky až do poslední minuty bojovat o bod. Soupeř nás možná trošku podcenil. Od začátku jsme se ale snažili být aktivní, bohužel obě branky jsme po našich laciných chybách soupeři doslova darovali. V závěru jsme si vytvořili několik šancí k vyrovnání, ale nespadlo to tam. I když se prohrálo, za náš herní výkon můžeme být po delší době spokojeni.




Sestavy


TJ Karlštejn
J. Humpolík [-] - M. Šaman [-] , O. Štěpánek [-] , V. Machulka [-] , R. Jung [-] , J. Soukup [-] , Š. Zajíc [-] , P. Kučera [-] , O. Cajthaml [-] , M. Červený [-] , M. Čermák [-]

SK Chyňava
L. Dreksler [-] - A. Vejvoda [-] , J. Kříž [-] - J. Lorenc [-] , Z. Steiner [-] , V. Vaněk [-] - N. Žáček [-] (58. D. Steiner [-] ) , J. Čeřovský [-] (80. R. Dóša [-] ) , P. Petrbok [-] , L. Jelínek [-] , J. Buncík [-]

ŽK: 87. V. Vaněk .
Hráči zápasu: J. Humpolík , P. Kučera - L. Dreksler , J. Buncík .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: ŠPIVÁK Radek - PÁNEK Michal, POS Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Chyňava potvrdí roli jasného favorita

Tomáš Štveráček

Expert: Martin Košťálek
Tip experta: výhra hostů

Chyňava bez problémů potvrdí svoji pozici v tabulce.