Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.05.2019 17:00

20.kolo, Středočeský | Beroun | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jan Morstein hattrickem sestřelil Drozdov


Branky


4

Jáchymov předvedl vysoce taktický výkon, zachytil očekávaný nápor domácích. Spoléhal se na brejkové situace, které mu dokonale vyšly.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Krob s Frydrychem vybídli Morsteina, který se nemýlil

Na podzim Drozdov vyhrál v Novém Jáchynmově 2:5. Tentokrát se Čechie mnohem lépe připravila. Ve 24. minutě hned z první šance Čechie skórovala. Po chybě obránce se vzali míč pod kontrolu Krob s Frydrychem, vybídli do strany Morsteina, který s pomocí tyč 0:1.

Hrůzný začátek poločasu z domácí strany

Druhé dějství bylo pro Drozdov doslova žalostný, bez šancí a po slepených brankách se již ve velké zimě těšil na konec zápasu. Ve 47. minutě poté když zadákovi při odkopu sjel míč po noze trestal Morstein. Ve 49. min postupoval Frydrych sám a z 18 metrů přízemní střelou zařídil 0:3. Dílo zkázy dokončil střelecký fenomén Morstein.

Čechie se díky výhře právě bodově dotáhla na Drozdov a nyní ji patří páté místo, příští kolo hraje doma s Trubínem. Drozdov se představí na hřišti Spartaku Žebrák.

 

Report ve spolupráci s panem Sýkorou.



Ohlasy k zápasu



TJ Čechie Nový Jáchymov
Nový Jáchymov: Bez jediného náhradníka, ve studeném a sychravém počasí se Čechie na hřišti v Drozdově prezentovala velmi dobrým výkonem a po zásluze byla odměněna ziskem tří bodů. Čechie tak sobotnímu soupeři oplatila říjnovou domácí porážku i s úroky a co víc, podruhé za sebou udržela i čisté konto.



Sestavy


TJ Drozdov
V. Krafek [-] - J. Pichlík [-] (65. F. Švarc [-] ) , V. Štochl [-] (46. A. Vodička [-] ) , R. Přidal [-] , O. Otradovec [-] , J. Zelenka [-] (51. F. Kovařík [-] ) , V. Vodička [-] , M. Spurný [-] , A. Větrovský [-] , P. Sládek [-] , M. Voráček [-] (73. J. Jiránek [-] )

TJ Čechie Nový Jáchymov
Z. Merhout [-] - M. Stárek [-] , M. Krákora [-] , J. Havel [-] , Y. Odeesho [-] - J. Krob [-] , L. Spurný [-] , V. Cimpa [-] , J. Červenka [-] , T. Frydrych [-] - J. Morstein [-]

ŽK: 60. R. Přidal - 77. J. Krob .
Hráči zápasu: J. Morstein .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: KNOTEK Václav - SEKERKA Pavel, FRANC Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Tomáš Štveráček

Expert: Jan Malý
Tip experta: výhra domácích

Domácí jsou na svém hřišti silní a s přehledem vyhrají.