Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.04.2019 14:00

19.kolo, Karlovarský | 1.B třída , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Plesná rozdrtila Jáchymov


Branky


6

Report zaslal a na zápase fotil Petr Šikář. Děkujeme!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

Jáchymov se představil na hřišti soupeře v rozestavení 5-4-1. A v prvním poločase překvapil nejen hráče domácích,ale i přítomné diváky svou hrou. Pohybovali se aktivně po celé ploše hřiště a měli i více ze hry. Bohužel první střela domácích na branku soupeře ve 40. minutě znamenala gól, stejně jako druhá ve 45. minutě. střela druhá.

Domácí navyšovali vedení

Do druhého poločasu hosté nastoupili v rozestavení 4-4-2 a v 55. minutě snížili na rozdíl jedné branky.Bohužel díky nepozornosti některých hráčů Jáchymova, domácí opět zvýšili. Zlomem ve hře se stala branka na 3:1, kdy někteří hráči hostí přestali hrát do té doby to, co jim trenér hostí naordinoval. Přes vysokou porážku ale v Plesné zanechali velmi dobrý dojem. A sami domácí diváci mezi sebou ocenili hru Jáchymova v prvním poločase.



Sestavy


TJ Jiskra Plesná
S. Bikar [-] - V. Bláha ml. [-] (83. O. Paluka [-] ) , V. Panuška [-] , S. Linhart [-] , P. Schaller [-] , A. Votruba [-] , B. Votruba [-] , R. Kopecký [-] , A. Šulek [-] , V. Bláha st. [-] , J. Štefek [-]

TJ Jáchymov
P. Konečný [-] - F. Veit [-] (20. R. Šolc [-] ) , E. Janeczek [-] , T. Trojek [-] , K. Vančura [-] (67. J. Jakab [-] ) , Š. Dvořák [-] - D. Tichý [-] , M. Milko [-] , J. Dressler [-] , T. Günther [-] - R. Lešťan [-]

ŽK: 10. A. Votruba , 27. V. Panuška , 63. J. Štefek - 13. R. Lešťan , 42. K. Vančura , 64. T. Günther , 70. T. Trojek .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Lhotka Jindřich - BUŠEK Josef, ŠKARDA Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů