Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.06.2019 17:00

28.kolo, Divize B, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Souboj o postup zvládla Hostouň skvěle


Branky


6

Velmi důležitý zápas o postup do ČFL zvládli lépe fotbalisté Hostouně, kteří udrželi čisté konto a sami vstřelil tři góly. Celý zápas provázela skvělá kulisa, přišlo se podívat 600 diváků.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Skóre otevřeli domácí

Zápas už od úvodních minut převyšoval parametry divize. Na obou stranách barikády se to blýskalo známými ligou protřelými jmény a na place to bylo znát. Zbuzany táhl především Mario Lička, který opět podával skvělý výkon. Útoky se střídaly na obou stranách a rozhodně bylo na co koukat.

 

První branka padla po tlaku domácích v 18. minutě, když se prosadil hezkou střelou Martin Vojtěšek - 1:0. Zbuzany se do konce poločasu tlačily dopředu, ale obrana hostí odolávala. Krátce před poločasem v největší šanci vychytal Ježdíka domácí brankář Kudrna.

Hostouň si výhru uhlídala

Hostouň vstoupila do druhé půle lépe a dvěma góly zápas zlomila na svou stranu. Nejprve nachytal v 56. minutě na švestkách brankáře Víška Martin Vojtěšek - 2:0. O 6 minut později se šťastně trefil Lukáš Vegricht - 3:0.

 

Zbuzany to nezabalily a dál svou ofenzivní snahou trápily domácí tým. Měly ovšem problém s proměňováním i těch nejvyloženějších příležitostí. Vojtěch Přeučil nedokázal vstřelit gól, když zblízka trefil jen břevno.

 

Hostouň tak dvě kola před koncem navýšila náskok na 5 bodů právě před druhými Zbuzanami.



Ohlasy k zápasu



FK Zbuzany 1953
Jaromír Jindráček - trenér: "Do zápasu proti Hostouni jsme šli s tím, že pokud chceme skončit první, tak musíme bodovat naplno. Domácí jsme od začátku přehrávali kombinační hrou. Jenže se projevila naše největší slabina neproměňování šancí. Hostouň vytěžila z minima maximum a zvítězila."



Sestavy


Sokol Hostouň
V. Kudrna [-] - R. Dosoudil [-] , A. Krndžija [-] , Š. Hájek [-] , V. Laušman [-] , K. Kulhavý [-] , M. Vojtěšek [-] , T. Marek [-] (88. O. Křižka [-] ) , L. Vegricht [-] (76. D. Věchtík [-] ) , M. Vašák [-] (84. Š. Kárník [-] ) , J. Hanuščík [-]

FK Zbuzany 1953
P. Víšek [-] - V. Přeučil [-] , R. Kalod [-] , M. Lička [-] , J. Kordiák [-] (70. M. Říha [-] ) , R. Šírl [-] , V. Ježdík [-] , L. Bielesz [-] (70. S. Hřebeček [-] ) , O. Kejha [-] , D. Matějka [-] , M. Maleček [-]

ŽK: 27. M. Vašák , 39. A. Krndžija , 81. V. Kudrna , 85. V. Laušman - 36. R. Kalod , 39. R. Šírl , 53. J. Kordiák .
Počet diváků: 580. Rozhodčí: Melničuk Vladimír - HÁNYŠ Martin, NEHASIL Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
František Moláček

Expert: Josef Strnad
Tip experta: výhra domácích

Tip: výhra hostů