1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.04.2019 10:15

21.kolo, Divize B, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Po bojovném výkonu bral Rakovník všechny body


Branky


9

Rakovničtí fotbalisté potvrdili, že jejich výkony mají stoupající tendenci. Proti Brandýsu nastoupili velmi aktivně a soupeře lehce zaskočili. Brandýs se ke své kvalitní hře dostal více až po změně stran, ale ani na vyrovnání to tentokrát nestačilo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Aktivní hra domácího Tatranu přinesla ovoce

Domácí fotbalisté v utkání sice favoritem nebyli, ale začali velmi sympaticky a tlačili se na polovinu soupeře z Brandýsa. Už v 9.minutě se měnilo skóre. Domácí Aleš Nesládek odcentroval z pravé strany, dlouhý centr vrátil do vápna Kingsley Omovie a Tomáš Rothe prudkou střelou pod břevno už neměl problém otevřít skóre - 1:0.

 

O deset minut později přišla další šance Tatranu - a to trestný kop. Postavil se k němu Stanislav Mařík a jeho pokus, který směřoval do branky vyhlavičkoval z brankové čáry kapitán Brandýsa Folwarczny. Hosté tuto šanci přežili, zvýšili aktivitu a mohli vyrovnat. O pár chvil později měl velkou šanci hostující Ondřej Hamada, který využil špatné malé domů v podání Petra Vecky, ale branku netrefil. Do šance se dostali i Rakovničtí, ale Daniel Novák se neprosadil.

Poločas tak skončil vedením Rakovníka 1:0 po krásné akci z 9. minuty.

Tlak Brandýsa na vyrovnání nestačil

Domácí celek vstupoval do druhé půle povzbuzený vedením. Ale hosté z Brandýsa samozřejmě nechtěli nechat domácím body zadarmo. Vystupňovali tak aktivitu a tvořili si zajímavé příležitosti.

 

Deset minut po začátku poločasu se hosté dostali do velké šance. Opět v pohodě hrající Folwarczny vysunul Prokopa, ale ani on domácího brankáře Petra Kabeleho ranou z pravé strany neprostřelil. Poté měli ještě šance hostují Dosoudil a Reichert, kteří se ale svých šanci spíš zalekli a jejich střely brankáře neohrozily.

 

Rakovník dřel a bojoval a nakonec se mu podařilo udržet čisté konto a zapsat velmi důležitou výhru. Tatran tak promluvil opět výrazně do boje o záchranu. Na nasestupovou příčku ztrácí momentálně 5 bodů. Brandýs tentokrát neodehrál tak kvalitní zápas, jak býva zvykem, nebodoval a propadl se na páté místo.



Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Rakovník
David Svoboda - sekretář: "Bojovný a vyrovnaný zápas. Brandýs nás možná v první půli trochu podcenil. Byli jsme nebezpečnější. Brandýs ale ve druhé půli přidal a byl lepší. My jsme ale bojovností dokázali vydřít výhru."

FK Brandýs nad Labem
Petr Špaček - člen výboru: "Toto utkání se nám vůbec nevydařilo. Nedokázali jsme se vůbec dostat do hry. V dalším utkání musíme navázat na výkon proti Hostouni a na tento zápas co nejrychleji zapomenout."



Sestavy


TJ Tatran Rakovník
P. Kabele [-] - D. Novák [-] , V. Hradecký [-] , P. Vecka [-] , S. Mařík [-] (90. M. Ryška [-] ) , T. Rothe [-] (67. P. Kučera [-] ) , A. Nesládek [-] (78. P. Junek [-] ) , M. Verner [-] , L. Černý [-] , K. Omovie [-] (88. L. Dolák [-] ) , A. Vrána [-]

FK Brandýs nad Labem
J. Bodlák [-] - J. Reichert [-] , M. Baloun [-] , J. Stross [-] , P. Malý [-] - M. Urban [-] , M. Dosoudil [-] , D. Folwarczny [-] , F. Braborec [-] , J. Prokop [-] - O. Hamada [-] (67. M. Kovařík [-] ) -

ŽK: 34. M. Baloun .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Melničuk Vladimír - ŠTĚRBA Václav, CICHRA David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
František Moláček

Expert: Patrik Voleský
Tip experta: remíza

"Tady podle mého dojde k překvapení kola. Rakovník se rozehrál a Brandýs obere o nějaký ten bod."

Tip: výhra domácích