Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.04.2019 16:30

20.kolo, Divize B, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Záchranářský duel vyzněl pro Ostrov


Branky


9

Fotbalisté Nymburka chtěli bodovat, aby si udrželi odstup od sestupových pozic. Ale nakonec po nepříliš povedeném představení na hřišti Ostrova padli a situace na chvostu tabulky tak nabrala na zajímavosti.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas zaslouženě ovládl domácí celek

Polaban do zápasu vstoupil vlažně. Už ve 4. minutě hosty potrestal František Nedbalý, který poslal Ostrov do vedení 1:0. Pro Nymburk to nebylo dostatečné varování a pokračovali v matném výkonu. Domácí byli všude dříve, byli rychlejší ve hře s míčem i bez. 

 

Hra byla dále v režii domácích, kteři si za vítězstvím šli více než Nyymburští. Druhý gól přišel ve 35. minutě, kdy se prosadil Ondřej Nýber - 2:0. První půle tak naprosto zaslouženě vyzněla pro domácí fotbalisty. Nymburk předvedl velmi špatný výkon a nevytvořil si žádnou šanci.

Nymburk se zlepšil, ale na body to bylo málo

Vstup do druhé půle měli lepší domácí a Michal Kobera pelášil na nymburského brankáře Malíka úplně sám, ale neuspěl. Hosty tato situace nakopla. Bylo znát, že jejich kouč měl v kabině hlasitější proslov. Hostům to fotbalově moc nešlo, ale v bojovnosti byl rozdíl patrný. V 59. minutě snížil Petr Hobík a vykřesal naději pro Nymburk. Záhy ale Ostrov opět odskočil do dvoubrankového vedení, když vstřelil gól Michal Kobera a odčinil tak svoje zaváhání. 

 

Nymburk byl v těchto chvílích o něco lepší, ale na více než snížení v závěru to nestačilo. Nebyl totiž čas, hosté začali hrát svoji hru až moc pozdě. V 83. minutě upravil na konečných 3:2 nymburský Roman Novotný.

 

Ostrov tak oslavil nesmírně cenné vítězství a stáhnul Nymburk zpět do boje o setrvání v soutěži.



Ohlasy k zápasu


FK Ostrov
Ivan Filip - trenér: "Pro nás velice důležité body. Soupeř byl velmi kvalitní. My jsme tentokrát byli produktivnější a důraznější ve vápně. Soupeř sice dvakrát snižoval, ale takticky jsme to dohráli."

SK Polaban Nymburk
Jan Buryán - trenér: "Měli jsme uhrál alespoň bod. První poločas jsme byli ještě v autobuse. Po špatném vstupu jsme inkasovali gól. Byl to celkem vyrovnaný zápas, měli jsme i větší držení míče, ale z naší strany to prostě nebylo dobré. Po vyříkání o poločasové pauze jsme ve druhé půli šli víc za výhrou. Zlepšili jsme se, měli jsme tam šance po centrech a rozích, hráli jsme také více agresivně. Ale dostali jsme 3 góly po našich chybách a nezodpovědnosti našich hráčů."



Sestavy


FK Ostrov
M. Süttö [-] - O. Nýber [-] (88. M. Matoušek [-] ) , L. Plos [-] (69. J. Kostka [-] ) , Z. Vondráček [-] , J. Vrba [-] (91. L. Jankovský [-] ) , M. Rašman [-] , F. Nedbalý [-] , J. Horváth [-] , M. Kobera [-] (82. J. Toth [-] ) , J. Dušek [-] , J. Janda [-]

SK Polaban Nymburk
A. Malík [-] - J. Zorkler [-] (46. M. Korec [-] ) , M. Dudla [-] (46. R. Novotný [-] ) , M. Bohdan [-] , M. Čuřík [-] (66. V. Herčík [-] ) , M. Daněk [-] , P. Hobík [-] (70. J. Dudek [-] ) , T. Dudla [-] , T. Vobořil [-] , O. Bejbl [-] , F. Vyskočil [-] (75. M. Kotek [-] )

ŽK: 76. J. Dušek , 79. J. Janda - A. Malík , 42. F. Vyskočil , 76. V. Herčík , 79. M. Kotek .
Počet diváků: 275. Rozhodčí: Kyncl Tomáš - ŠIMEČEK Libor, NEDVĚD Vít.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

František Moláček

Expert: Jakub Pachl
Tip experta: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích