1:3
(0:1)
36. Z. Weickert
59. V. Pátek
85. D. Nobst (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.03.2019 10:15

19.kolo, Divize B, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Souš jede na vítězné vlně


Branky


65. A. Hrdina - 36. Z. Weickert , 59. V. Pátek , 85. D. Nobst (p.)
9

Fotbalisté Souše nepoznali hořkost porážky více jak 5 měsíců! Naposledy odešli poraženi ze hřiště Brandýsa nad Labem 13. listopadu loňského roku. Od té doby se vezou na neskutečné vlně. Ani Meteor je nazastavil, a tak si připsali další vítězství.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zasloužené vedení Souše

Hned od úvodu se domácí fotbalisté Meteoru snažili být aktivní. Dobře věděli, že pasivita není dobrou volbou, jak vyzrát na velmi kvalitního protivníka. Úvod utkání byl tak spíše vyrovnaný a žádný z týmů si nevypracoval příležitost ke skórování. Hrálo se na skvělě připravené trávě v Libni a to kombinačnímu fotbalu jen prospívalo.

 

V 36. minutě se měnilo skóre a favorizovaný hostující tým šel do vedení, trefil se Zdeněk Weickert - 0:1. Ve zbytku prvního poločasu se už nic zajímavého nestalo a za tohoto stavu se oba týmy také rozešly do kabin.

Kvalitním výkonem si hosté výhru uhájili

První poločas ukázal, že herní kvalita je jednoznačně na straně Souše, která na hřišti byla lepším týmem a zaslouženě vedla. Druhý poločas se vyvíjel v podobném duchu. V 59. minutě navíc hosté odskočili do dvoubrankového vedení. Prosadil se Vladimír Pátek a bylo to 0:2. 

 

Meteor se ale nevzdával. Krátce na to, konkrétně v 65. minutě, korigoval Antonín Hrdina, když propálil brankáře Pettíka - 1:2. Domácí tento gól nabudil, zvýšili aktivitu a na chvíli přitlačili svého soupeře. Žádnou vyloženou šanci si však nevypracovali i kvůli precizní obraně hostů. Souš znovu ukázala, jak moc hraje v pohodě. V 85. minutě pečetil výhru Souše Dominik Nobst proměněnou penaltou.

 

Souš opět vyhrála a na vedoucí Hostouň stále ztrácí jen dva body. Meteoru se naopak už dva zápasy bodovat nepodařilo a klesl tak na sedmou příčku.



Ohlasy k zápasu



FK Baník Most - Souš
Petr Johana - trenér: "Dnes kluci zápas znovu odmakali a na hřišti bylo vidět, že chtějí vyhrát a udržet se mezi nejlepšími. Po celý zápas byli nebezpečnější a vytvořili si i více šancí než domácí. Za mě je to zasloužené vítězství a jsem rád, že jsme dobře zvládli i přechod z umělé trávy na přírodní. Děkuji všem hráčům i realizačnímu týmu za odvedený výkon."



Sestavy


FK Meteor Praha VIII B
J. Kohlbeck [-] - D. Hanek [-] , P. Jankú [-] , V. Kostka [-] (79. V. Junek [-] ) , M. Jaroš [-] , V. Schulz [-] (65. T. Bím [-] ) , J. Sůra [-] , J. Frantl [-] (61. L. Nečas [-] ) , C. Ezeala [-] , J. Frohna [-] , P. Zolotuchin [-] (46. A. Hrdina [-] )

FK Baník Most - Souš
F. Pettík [-] - D. Nobst [-] , J. Zápotocký [-] (82. P. Hlaváček [-] ) , Z. Weickert [-] (82. V. Štípek [-] ) , D. Chodora [-] (86. J. Strnad [-] ) , D. Matyáš [-] , M. Prokop [-] , P. Vávra [-] (61. K. Christof [-] ) , P. Bohata [-] , B. Hudec [-] , V. Pátek [-] (67. V. Popelka [-] )

ŽK: 93. J. Sůra - 55. D. Matyáš , 77. J. Zápotocký , 90. J. Strnad , 90. K. Christof .
Počet diváků: 250. Rozhodčí: Volf Michal - ŠLAJS Jakub, KASTL Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
František Moláček

Expert: Jan Bartoň
Tip experta: remíza

"Favorit ze Souše to nebude mít jednoduché. Meteor je obere o nějaký ten bod."

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza

Tip: výhra domácích