0:4
(0:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.04.2019 11:00

24.kolo, ČFL A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Živanice nepotvrdily svoji formu a doma prohrály, Dobrovice naopak poprvé na jaře bodovala naplno


Branky


13

Týmy s naprosto odlišnou formou svedlo 24. kolo soutěže. K velkým výkonům se na jaře nadechly Živanice, které po úvodní prohře vždy bodovaly. Naopak Dobrovice vytěžila na jaře doposavad jediný bod. Favorit zápasu tak byl jasně daný.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gólová smršť v podání dobrovických, po první půli bylo prakticky rozhodnuto

V utkání sousedů v tabulce ČFL se domácí Sokol nechal hned v úvodu utkání zcela zaskočit. Ve 2. minutě nechali domácí hosty kombinovat před svým vápnem, až se míč dostal k Petrlákovi, který neomylně křížně pálil pod břevno Hrnčířovy svatyně. Než se domácí stačili z šoku oklepat, bylo to už o dva góly, když ze střední vzdálenosti vypálil Žaloudek.

 

Hra se postupem času vyrovnávala a živaničtí se z úvodního šoku začali probírat. Zahrávali mezi 16. a 17. minutou zahrávali tři rohové kopy, ani jednou však vážněji branku hostí neohrozili. Sokol zaznamenal velkou příležitost po půlhodině hry, ale střelu pronikajícího Petruse vyrazil gólman Bartoš. Naopak byla to opět produktivní Dobrovice, která ve 35. minutě z penalty zvýšila už na 0:3, když se úspěšným střelcem stal brankář Bartoš! Bylo víceméně jasné, že po poločase je rozhodnuto.

Hřebíček do rakve Živanic v podání Petrláka, Dobrovice protrhla černou sérii ve velkém stylu

Druhá půle přinesla útočné závary na obou stranách, k vážnějšímu ohrožení branky však opět nedošlo. To platilo až do 58. minuty, kdy nikým krytý Petrlák prošel středem hřiště a svou individuální akci zakončil střelou z hranice velkého vápna, která skončila pod břevnem domácí branky, čímž zaznamenal svůj druhý gól v zápase téměř jak přes kopírák.

 

Další průběh druhé půle herně nekorespondoval se stavem utkání, hosté již měli splněno a domácím se nedařilo v koncovce. V 79. minutě před hostující brankou zakončoval zblízka Hundák, ale míč v síti neskončil. Hosté tak předvedli domácím lekci z produktivity a zaslouženě odvážejí ze Živanic svojí první jarní výhru.

 

Zdroj: sokolzivanice.webnode.cz (redakčně upraveno)



Sestavy


TJ Sokol Živanice
Š. Hrnčíř [-] - R. Gorol [-] (62. J. Gašpar [-] ) , M. Ptáček [-] , P. Motyčka [-] , M. Staněk [-] , L. Polák [-] , P. Štěpánek [-] (46. D. Pánek [-] ) , D. Petrus [-] , M. Hundák [-] , M. Buriánek [-] , J. Nikodem [-] (82. F. Pánek [-] )

FK Dobrovice
O. Bartoš [-] - O. Soběslav [-] , D. Miškovský [-] (67. M. Žižka [-] ) , M. Volf [-] (78. D. Zelinka [-] ) , L. Kühnel [-] , M. Petrlák [-] (76. J. Sodoma [-] ) , R. Žaloudek [-] , T. Osvald [-] , P. Klain [-] (82. M. Vajgl [-] ) , M. Routek [-] , J. Petlička [-] (89. M. Kopecký [-] )

ŽK: 59. P. Klain .
Počet diváků: 185. Rozhodčí: Urban Michal - NĚMEC Václav, TESAŘ Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

David Podzimek

Expert: Matěj Ptáček
Tip experta: výhra domácích

Věřím, že navážeme na kvalitní výkony z posledních utkání a proti na jaře se trápícímu soupeři budeme naplno bodovat.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích