0:3
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.03.2019 10:30

20.kolo, ČFL A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domažlice přesvědčivě rozebraly Litoměřicko a odvážejí si cenné tři body


Branky


16

Dvacáté kolo třetí ligy svedlo Litoměřicko, které se utkalo po Zápech a Vltavínu s dalším týmem z nejvyšších pater tabulky, s domažlickou Jiskru. Ta chtěla odčinit zaváhání, kdy v roli jasného favorita nedokázala doma porazit Živanice. Naopak litoměřičtí po šokování Záp sahali i v Holešovicích po víztězství, ale to jim nakonec proteklo mezi prsty.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Komfortní vedení pro Domažlice už po poločase, Litoměřicko na soupeře nestačilo

Vstup do utkání měli lepší hosté. Již v 7. minutě Čihák vysunul Mužíka, ten zatáhl míč po pravé straně a Došlý levačkou dorazil k levé tyči z malého vápna a otevřel skoré utkání 0:1. Tento moment hodně ovlivnil zápas. Jiskra byla i nadále lepším mužstvem a snažila se kombinovat. V 15. minutě trestný kop po faulu na Mužíka zahrával zprava Došlý, obránci odkopli míč jen k Brabcovi, ale jeho střela byla zblokovaná a následnou střelu zpoza šestnáctky z dílny Matase brankář Ordelt kryl. Ve 36. minutě se míč odrazil od Mlynaříka na Černého, který s ním utekl po levé straně, navedl si ho na střelu z 25 metrů golman, ale domácí Ordetl znovu chytil. Jiskře to však vyšlo za dvě minuty. Mužík z hlouby svého pásma vysunul Hrubého, míč se dostal po ose Brabec - Černý až k Došlému a ten přes padajícího obránce zvýšil na poločasový výsledek 0:2 pro Domažlice.

Litoměřičtí už na zvrat sílu nenašli, Došlého hattrick přinesl domažlickým tři body

Druhý poločas začal šancí domácích. Ve 47. minutě se Kodad dostal do malého vápna, ale gólman Brych zakočení odmítnul. O chvíli pozdějim se domácí záložník Valenta probil středem pole, ale jeho střela mířila vysoko nad branku. Poté přebrala iniciativu zpět domažlická Jiskra a opět u toho byl Došlý. V 64. minutě nejprve obral o míč jednoho z domácích hráčů, navedl si ho až do vápna, kde patičkou vybídl naběhnutého Černého, který orazítkoval tyč branky Litoměřicka. O konečnou podobu výsledku se postaral kdo jiný než hrdina utkání Došlý, kterého přesným centrem zprava našel Skopový a střelec dne zkompletoval svůj hattrick. Domažlický celek tak potvrdil roli favorita a zaslouženě si domů odváží tři body.

Zdroj: fotbaldomazlice.cz (redakčně upraveno)



Ohlasy k zápasu


FK Litoměřicko
Trenér Zdeněk Hašek: "Prohra 0:3 je zcela zasloužená, náš výkon nebyl dobrý. Jen 25 minut druhé půle sneslo parametry herního výkonu, který bychom chtěli předvádět. Těch důvodů, proč byla naše hra taková, je více, ale hlavně nám chyběl důraz a pohyb bez míče. Nejvíce mě mrzí naše chyby z taktického pohledu. Napadání a přepínání z defenzívy do ofenzívy a obráceně. Prohry k životu patří, a tak po dvou nadějných výkonech přišla prohra s mužstvem, které hrálo opravdu dobře. Dnes to od nás byla bída. Domažlicím gratuluji a přeji hezkou cestu domů."

TJ Jiskra Domažlice
Obránce Jakub Teršl: "Myslím si, že jsme zápas zvládli a zaslouženě vyhráli. První půli jsme soupeře přehráli a do ničeho výrazného nepustili, mohli jsme přidat i další góly. Druhou půli soupeř vsadil všechno do útoku, na 20 minut nás zatlačil a při dvou situacích nás musel zachránit Břichy. Byl to náš zatím nejlepší zápas na jaře.“



Sestavy


FK Litoměřicko
A. Ordelt [-] - J. Šimkovský [-] , J. Rubeš [-] , P. Ippolito [-] , M. Hanuš [-] - L. Kodad [-] , D. Surmaj [-] (22. P. Valenta [-] ) , D. Krištof [-] - J. Greš [-] (46. D. Dolejší [-] ) , . Štefko, [-] (46. M. Novák [-] ) , T. Bulíř [-]

TJ Jiskra Domažlice
L. Brych [-] - F. Čihák [-] , D. Černý [-] (80. T. Arzberger [-] ) , M. Hrubý [-] (64. D. Skopový [-] ) , P. Mužík [-] , J. Matas [-] , D. Brabec [-] (72. M. Rychnovský [-] ) , M. Mlynařík [-] , J. Kadar [-] , J. Teršl [-] , P. Došlý [-] (83. M. Buršík [-] )

Hráči zápasu: P. Došlý .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: Dujsík Jiří - DRÁBEK Drahoslav, VOJTĚCH Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza

Tip: remíza

David Podzimek

Expert: Václav Vyleta
Tip experta: remíza

Oba celky mají velkou kvalitu a očekávám vyrovnané utkání.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: remíza