2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.05.2019 17:00

23.kolo, Plzeňský | Klatovy | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hradešice zvládly očekávaný duel s Buděticemi


Branky


5

Derby se odehrálo v sobotu v Hradešicích, kde se utkali mužstva z horních pater tabulky. Domácí Hradešice měly zálusk porazit ve šlágru kola Budětice. zda se jim to povedlo, se pojďme podívat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gól do šatny pro domácí vstřelil Šmrha

Prvních dvacet pět minut se hrál opatrný fotbal, obě mužstva vycházela ze zabezpečené obrany a šancí bylo minimum. V 26. minutě přišla první velká příležitost domácích, kterou ale nevyužili. V 32. minutě šel sám na gólmana K. Korytáře budětický R. Melka, který svoji velkou šanci nevyužil. V 40. minutě se málem prosadil domácí D. Vaněček, jenže po přistrčení (podle některých názorů šlo o penaltový zákrok) se střetl s brankářem Budětic, který zatím držel svůj tým. Obrat přišel v 43. minutě, kdy byl po dvou ŽK vyloučen stoper Budětic J. Sekyra. Budětičtí byli po tomto verdiktu rozhozeni a na svoji nekoncentrovanost i doplatili. V 44. minutě se tak domácí poměrně lacino dostali do vedení gólem L. Šmrhy. A nebýt konec poločasu, mohlo to pro hosty skončit i hůř.

 

 

Ale neskončilo. Hosté se ve druhém poločase snažili hrát aktivně a v deseti si vytvořili víc příležitostí, než v prvním poločase. V 46. minutě svoji šanci neproměnil budětický V. Hozman, následnou dorážku vyřešil gólově R. Melka a bylo na chvilku i srovnáno. Jenže pomezní rozhodčí odmával ofsajd, přestože domácí L. Zdichynec stál kousek od tyče. Tohle byl důležitý moment zápasu. V 54. minutě se do velké šance dostali domácí, ve skrumáži se ale prosadit nedokázali. Gólové možnosti se konec konců objevovaly na obou stranách, jenže jistí gólmani si s nimi dokázali poradit. V 76. minutě byl v dobré příležitosti, dnes agilní D. Hlavin, jeho akce také zůstala nevyužita. Následný protiútok ale využily Hradešice. Po centru z pravé strany si nešťastně dal vlastní branku budětický J. Josefík. 2:0. Konec utkání si již domácí s přehledem pohlídali a tři body tak zůstávají v Hradešicích.

 

 

zdroj: http://www.budetice2012.cz/



Ohlasy k zápasu



FK Budětice 2012
trenér týmu FK Budětice: Ke hře našeho týmu jako celku nemám námitek. Vítězství domácích bylo, dle mého názoru zasloužené, nikterak však jednoznačné. Možná to bude znít přehnaně, ale tak trochu mi náš výkon připomínal ten našich hokejistů s Kanadou. Snaha byla, ale bez gólového efektu a i trocha štěstí. Udělali jsme v zápase několik individuálních chyb a v útoku jsme byli nepřesní a to v součtu rozhodlo. Příjemně překvapen jsem byl z výkonů našich hráčů, řekněme kulantně ne úplně nejmladších, a to V. Kordy a Z. Frančíka. Výsledek mě ale hodně, sakra hodně nebaví. A těžko se tahle prohra vstřebává. Bod se v Hradešicích uhrát dal i v deseti, ne že ne. Tak za týden s Janovicemi si snad spravíme náladu. Na tohoto soupeře se nám sice moc nedaří, ale to nemusí být žádné pravidlo. My jsme Budětice!



Sestavy


TJ Sokol Hradešice
K. Korytář [-] - L. Zdichynec [-] (90. J. Fiala [-] ) , M. Buchta [-] , F. Vaněček [-] , P. Melka [-] - F. Melka [-] , T. Nováček [-] (86. V. Metlička [-] ) , L. Šmrha [-] (82. P. Říha [-] ) , V. Panuška [-] - D. Vaněček [-] (46. T. Soukup [-] ) , M. Frančík [-] (71. M. Kodýtek [-] ) -

FK Budětice 2012
J. Vinter [-] - M. Štěch [-] , M. Miroš [-] , V. Korda [-] (65. M. Kratochvíl [-] ) , V. Hozman [-] , M. Kripel [-] (46. Z. Frančík [-] ) , R. Melka [-] , J. Sekyra [-] , J. Josefík [-] , M. Paroubek [-] , D. Hlavin [-]

ŽK: 81. V. Panuška , 83. P. Říha - 21. J. Sekyra . ČK: 43. J. Sekyra .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: HANZLÍKOVÁ Aneta - KAISER Ondřej, KLIŠTINEC František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Administrátor klubu, Hráč - TJ Sokol Hradešice | Plzeňský | Klatovy

Tip: výhra domácích

Patrik Hubáček

Expert: Jonáš Bartoš - Nezamyslice
Tip experta: remíza

Hradešice si v minulém kole odvezly po lepším závěru tři body z Nezamyslic, což budou chtít potvrdit s Buděticemi. Silově velmi dobře disponovaný tým ale bude kolegovi z tabulky vzdorovat, v Hradešicích neprohraje.

Tip: výhra domácích