Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.04.2019 17:00

17.kolo, Plzeňský | Klatovy | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domácí Chudenice porazily rezervu Sušice


Branky


6

V Chudenicích se hraje každému mužstvu těžce a rezerva Sušice to obzvlášť ví, odehrála tam doposud pouhé dva zápasy a v obou případech prohrála.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Chudenice trestají veškeré chyby hostů

Zápas hraný na hřišti v Chudenicích je vždy velmi ovlivněný terénem a dnes tomu nebylo jinak. Bohužel rovinu bychom na tomto hřišti hledali těžko. Tvrdý, velmi nerovný povrch moc nenahrával kombinačnímu fotbalu a hosté se trápili. Naopak domácí, kteří jsou na “plac” naučeni, praktikovali jednoduchý, bojovný fotbal. Hostům nenahrával ani fakt, že v první půli musel opustit hřiště zraněný Pavel Hubáček a ve druhé půli ho následoval Pavel Vinický. Chudenice toho využili a v první půli vstřelily dvě branky, navíc nastřelily i dvě břevna. Rezerva Sušice se zvedla až po příchodu Pavla Hrubce, který na konci vymyslel nádhernou příležitost pro Jana Chudého, který ale svou šanci uspěchal. 

Hosté se zvedli, ale sráželi je i nadále velké chyby v obranné fázi

I druhá půle měla podobný průběh.Hosté se snažili hrát, domácí se bojovností a jednoduchostí vždy ubránili a i prosadili a to hned 2x. Rezerva Sušice korigovala až v 75. minutě, kdy po pěkné akci po ose Pavel Hrubec, Patrik Hubáček zakončoval Václav Žežulka. Nutno podotknout, že hosté měli ve druhé půli minimálně čtyři ložené šance. Nakonec tedy z toho vzešel výsledek 4:1, kterým si připisují Chudenice do tabulky důležité 3 body a odskočily svému soupeři na rozdíl 5 bodů.



Sestavy


TJ Sokol Chudenice
P. Bejm [-] - F. Bříza [-] , V. Fremuth [-] , J. Šimán [-] , M. Kraus [-] - P. Vachtl [-] , J. Stingl [-] (81. J. Rupert [-] ) , M. Stryczek [-] , J. Soupír [-] - M. Ježek [-] (56. J. Osvald [-] ) , J. Soupír [-]

TJ Sušice B
D. Konečný [-] - P. Hubáček [-] , D. Špička [-] (46. V. Dušek [-] ) , L. Stupka [-] , P. Hubáček [-] (38. P. Hrubec [-] ) , J. Chudý [-] , V. Klíma [-] , P. Vinický [-] (56. J. Novák [-] ) , L. Blažek [-] , F. Jána [-] , V. Žežulka [-]

ŽK: 51. M. Ježek , 68. J. Stingl - 80. J. Novák .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Petličarovský Ivan - GÖTTINGER Kamil (N), DOLLANSKÝ Jindřich (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů