Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.06.2015 17:00

26.kolo, Plzeňský | Tachov | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ke konci nevýrazná Studánka se dokázala při posledním zápase vytáhnout a zaskočila Stráž.


0

Tento výsledek je nejspíš pro většinu diváků menším překvapením. Studánka se ke konci sezóny měla problém i sejít a herně se jí také vůbec nedařilo. Stal se z ní nevýrazný tým, který už pouze dohrává sezónu, kdežto Stráž si vlastně stále odehrála to své a špatně na tom rozhodně nebyla. Avšak tentokrát, na poslední utkání sezóny, se Studánka dokázala perfektně vyhecovat a připravit. Tím Stráž nejspíš překvapila a poté zajistila si ve velmi otevřeném utkání poslední tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


TJ Dynamo Studánka
Alexandr Hepfel (Dynamo Studánka A): Soupeř přijel oslabený, protože měli nějaké problémy se svatbou a museli dorazit pouze v jedenácti lidech, ale přesto jsme si to zasloužili, protože jsme byli snaživý, dali jsme si to a kombinovali jsme. Chtěli jsme hrát fotbal a díky tomu jsme vyhráli. V našem podání to byl celkem slušný zápas, ale myslím, že kdyby soupeř přijel v plné sestavě, asi bychom nezvítězili.

TJ SOKOL Stráž
Aleš Rada (Sokol Stráž): Bylo to utkání, ve kterém už o nic nešlo a podle toho to vypadalo. My jsme se nesešli, protože jeden náš hráč měl svatbu a někteří kluci na ní byli. My jsme tak museli doplnit o hráče z B-týmu. Kdyby alespoň dva, nebo tři hráči podali zodpovědnější výkon, tak bychom asi zvítězili. Bylo to poslední utkání a my, místo, abychom si ho užili, tak jsme ho normálně prohospodařili.



Sestavy


TJ Dynamo Studánka
L. Faltus [-] - L. Honzík [-] , P. Kotva [-] , O. Janovec [-] , J. Jílek [-] - J. Holý [-] , R. Mráz [-] , M. Bureš [-] , L. Novák [-] - R. Černý [-] , M. Ruda [-]

TJ SOKOL Stráž
P. Svoboda [-] - V. Svoboda [-] , F. Veselý [-] , J. Klinka [-] , J. Danko [-] - O. Pták [-] , M. Lapský [-] , M. Novotný [-] , L. Koubek [-] - K. Pták [-] , M. Jedlička [-]

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.