1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Výkon týmu: --

1:0
(1:0)

 

Výkon týmu: --

Rozhodčí --

Výkon týmu: --

13.06.2015 15:00

26.kolo, Plzeňský | Tachov | Okresní přebor , 2014-2015

Hodnocení

 
Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

 

Lázně opět perfektně bránily a díky další těsné výhře berou poslední tři body


Branky


0

Dalším týmem, který se se sezónou nerozloučil úplně nejlahodněji jsou Kšice. Ty dorazily v rámci šestadvacátého kola na hřiště Lázní, kde se chtěli pokusit alespoň párkrát svou aktivní odfenzivní hrou prolomit obranu soupeře a párkrát skórovat, což by jim proti nepříliš produktivním Lázním mělo stačit. Avšak tentokrát se jim moc nedařilo a defenzivu Lázní nemohli přetlačit, sice dokázali i ze skrumáže rozezvučet tyč, ale to bylo asi tak vše, nač se zmohli. A Lázním proto opět stačila na vítězství opět jediná branka, ještě k tomu z penalty.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Konstantinovy Lázně
Pavel Jánský (Sokol Konstantinovy Lázně A): My jsme se dnes museli obejít bez zraněného Pavla Rašína, ale nakonec jsme to zvládli i bez něj. Kšice jsou pro nás vždy silným soupeřem a byli jím i tentokrát. Chtěli hrát svou hru, ale my jsme tu jejich kombinaci vystihli a oni po celou dobu neměli snad žádnou šanci. Byli jsme doplnění o hráče B-týmu a kluci si s tím poradili skvěle. Hráli jsme chytře, takticky, šikovně jsme kombinovali a měli jsme utkání ve svých rukách.

TJ Sokol Kšice
Jan Janout (Sokol Kšice): Řekl bych, že jsme byli lepší a měli jsme více ze hry, ale neměli jsme asi patřičné štěstí. Jedinou branku jsme dostali po chybě z penalty. My jsme měli nějaké šance, trefili jsme i tyčku, ale zkrátka nám to nepřálo.

Sestavy


TJ Sokol Konstantinovy Lázně
J. Vaněk [-] - F. Vacata [-] , J. Nevařil [-] , K. Praizler [-] , V. Zwettler [-] - A. Kolář [-] , M. Velich [-] , J. Jelen [-] , P. Hospodářský [-] , R. Zabloudil [-] - J. Sak [-]

TJ Sokol Kšice
J. Bárta [-] - P. Flíček [-] , J. Havránek [-] , J. Šetlík [-] , M. Volf [-] - K. Dýdek [-] , M. Šetlík [-] , I. Šetlík [-] , V. Holý [-] - J. Janout [-] , M. Kövary [-]

ŽK: 62. K. Dýdek .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.