Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.06.2015 17:00

25.kolo, Plzeňský | Tachov | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bor vyloupil Stráž a o titulu se rozhodne až v úplně posledním kole


Branky


0

Šlágr předposledního soutěžního kola? Tak to bylo jednoznačně utkání mezi Sokoli Stráž a Bor. Rozjetá Stráž je v dobr formě celou sezónu, hraje velmi tecnicky a především na domácí půdě je nesmírně silná. To Bor je takto silný všude a daří se mu ještě o trochu lépe. Navíc měl i vyšší otivaci, protože stále ještě bojuje o titul s Částkovem. Právě proto byl Bor mírně favorizován, ale stát se mohlo cokoli, mohla zapracovat nervozita, nebo nebo cokoli. Nakonec to bylo především počasí, které utkání velmi ovlivnilo, ale také zbytečné chyby domácích a využívání svých šancí v podání Boru. Stráž ale v závěru svou ztrátu přeci jen trochu zmírnila.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Stráž byla od počátku velmi snaživá a měla v plánu dělat Boru rovnocenného soupeře. Domácí si nejspíš chtěli poslední utkání na strážské půdě užít a nejlépe obrat favorita. Hráli velmi technicky a kombinačně a celkem se jim dařilo. Hrálo se opravdu velmi vyrovnaně. Jenomže poté přišel v podání Stráže první problém. Domácí obránce špatně odehrál "malou domů" hlavou a své šance využil v desáté minutě Jiří Blažek. A Stráž dělala zbytečnžch chybiček více i nadále, ale pro Bor bez většího efektu. Avšak hosté to stejně nepotřebovali, když nakonec s pomocí přímého kopu dostal míč do sítě Jan Pokorný. Ve třicáté minutě poté ještě zaúřadoval Ladislav Zeman a bylo rozhodnuto. Stav 0:3 už nemohla Stráž snadno otočit. 

A přesně tak to také bylo, obzvláště pak, když sudí vyloučil za druhou žlutou kartu obránce Andrleho a střídající Stránský v zápětí zvýšil na 4:0.  Bor ale zdaleka neměl tak velkou převahu, jak by se výsledkem ohlo stát. Ba naopak, druhý poločas pouze dohrával a držel se raději při zemi. Stráž se navíc stále nevzdávala a hrála do poslední minuty. To hosté ne, ti stále více polevovali a na to trochu v závěru utkání doplatili, když nejprve snížil v sedmaosmdesáté minutě Bohdan Borys a poslední gól utkání chvíli na to přidal ještě Svoboda.



Ohlasy k zápasu


TJ SOKOL Stráž
Aleš Rada (Sokol Stráž): My jsme vstoupili do utkání docela dobře a hráli jsme šikovně kombinačně, ale po dvou našich zbytečných hrubkách jsme rázem prohrávali o dvě branky. Když jsme dostali další gól, bylo rozhodnuto. Bor ale ve druhé polovině nehrál vůbec dobře a my jsme se i v deseti lidech začali velmi snažit a za to jsme byli odměněni dvěma zásahy.

TJ Sokol Bor
Miroslav Vaňous (Sokol Bor): My jsme věděli, že musíme vyhrát oba dva zápasy, a proto jsme do toho dali vše. Nastoupili nám i důležití hráči po zranění a dařilo se nám.



Sestavy


TJ SOKOL Stráž
J. Tajstra [-] - B. Borys [-] , M. Andrle [-] , V. Svoboda [-] , M. Gesl [-] - M. Lapský [-] , L. Koubek [-] , O. Pták [-] , F. Veselý [-] - K. Pták [-] , M. Jedlička [-]

TJ Sokol Bor
P. Žalud [-] - M. Buben [-] , J. Pajer [-] , F. Pták [-] , J. Zeman [-] - L. Zeman [-] , P. Zeman [-] , D. Jutka [-] , J. Pokorný [-] - J. Andrle [-] , J. Blažek [-]

ŽK: 28. M. Andrle - 28. J. Stránský , 36. L. Zeman , 82. P. Zeman . ČK: 65. M. Andrle .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.