4:1
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.06.2015 17:00

25.kolo, Plzeňský | Tachov | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kostelec dohrával v deseti, ale přesto ještě svůj náskok před Záchlumím zvýšil


Branky


45. M. Hakel , 53. M. Hakel , 68. J. Jamriška , 88. M. Hakel
0

Los předposledního kola zaslal na kostelecké hřiště Motor Záchlumí. Tým kterému už o nic nejde a na jedenácté příčce už pouze dohrává sezónu. To Kostelec ještě tak úplně konec sezóny nemá, protože je stále ještě velmi reálně ve hře o celkový bronz v soutěži. A to se také potvrdilo i na hřišti. Kostelec totiž měl jasnou převahu, ale dlouho mu trvalo, než ačal využívat svých šancí. Nakonec se mu ale podařilo dotlačit míč do brýny hned čtyřikrát, což mu proti jednomu zásahu soupeře na tři body stačilo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kostelec se v utkání se Záchlumím dlouho trápil, měl sice daleko více ze hry, ale nemohl se střelecky prosadit. V patnácté minutě dokonce domácí kopali penaltu, ale Honzík se nedokázal trefit úplně idálně. Poté domácí ještě nastřelili tyč, i břevno a nevyužili ani dalších obrovských šancí. Záchlumí se vlastně prakticky nedostávalo do hry a Kostelec měl vše ve své režii, ale branky stále nepřicházely. Nakonec se ale domácí přeci je dočkali, když se v poslední možné minutě prvního poločasu trefil Miroslav Hakel, který tak zajistil svému týmu v kabině klidnější přestávku.

Ve druhé polovině se domácím dařilo střelecky výrazně lépe. Šance měli totiž stále, ale tentokrát je už s daleko vyšší pravděpodobností proměňovali. Už brzy se do statistik střelecky opět zapsal Hakel a o chvíli později posla domácí do tříbrankového vedení Jiří Jamriška. Poté Záchlumí sice dokázalo snížit a domácí obránce Touš dostal po druhé žluté červenou a odcházel předčasně do sprch, ale utkání už to nijak neovlivnilo. Kostelec i v deseti lidech dokázal ještě definitivně svou výhru zpečetit, když hattrick zkompletoval přesnou střelou Hakel. Výsledek 4:1 je nakonec pro domácí velkým úspěchem, poté, co se jim vůůbec nedařilo střelecky. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kostelec
Robert Kertys (Sokol Kostelec): My jsme s výsledkem spokojení. Ve hře to sice občas vázlo, ale velký vliv na to mělo také počasí, které bylo opravdu velmi nepříznivé. V takovémhle vedru se zkrátka na sto procent ani hrát nedá.




Sestavy


TJ Sokol Kostelec
P. Jamriška [-] - L. Netrh [-] , L. Florián [-] , P. Masař [-] , L. Touš [-] - M. Hakel [-] , D. Kertys [-] , L. Honzík [-] , L. Král [-] - J. Jamriška [-] , M. Steiner [-]


ŽK: 16. L. Honzík , 66. L. Touš . ČK: 84. L. Touš .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.