1:5
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.06.2019 16:30

25.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hrotovice doma zaváhala se Studencem


Branky


31. T. Hadraba - 21. J. Holoubek , 29. M. Dufek , 49. F. Pekárek (vl.) , 56. J. Holoubek , 86. J. Holoubek
11

Hrotovice nevyužily domácího prostředí k výhře k skoro jisté záchraně a podlehly Studenci 1:2

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté o gól lepší

Do Hrotovic přijel Studenec, který si v minulém kole zastřílely proti Radoticím, které porazil jasně 7:2. Hrotovice naopak stále nemají žádnou jistotu záchrany. Podzimní měření sil skončilo výhrou Studence v poměru 4:3. Domácí nezačali vůbec špatně a už v úvodu zápasu si vytvořili pár slibných šancí. Žádnou z nich však neproměnili a prosadili se až hosté, kdy v 21. minutě otevřel skóre Jan Holoubek. Hosté potom přidali na tlaku a o osm minut později zvýšili Martinem Dufkem na 0:2. Domácí před přestávkou dokázali odpovědět jednou brankou, kdy si ve 31. minutě na dlouhý centr naběhl Tomáš Hadraba a hlavou lehce prodloužil přes brankáře - 1:2. Domácí celek tak vykřesal naději na nějaký bod, který by mohl znamenat záchranu v soutěži i na příští rok. 

Ve druhé půli již žádný gól nepadl

Začátek druhého poločasu se lehce zpozdil kvůli bouřce a vydatnému dešti. Hosté však do něj nastoupili s viditelnou převahou a již po 4 minutách zvýšili vlastní brankou domácích na 1:3 Filip Pekárek . Poté ještě dvakrát zaúřadoval nejlepší střelec hostů Jan Holoubek, který nejprve v 56. minutě vrátil hostům klid na jejich kopačky - 1:4. Domácí se totiž již nemohli na žádnou odpověď a tak se ke slovu přihlásil v 86. minutě opět Jan Holoubek vstřelil hattrick, čímž uzavřel výsledek zápasu na 1:5. Domácí si tak na svoji záchranu budou muset ještě počkat. 



Ohlasy k zápasu


Sokol Hrotovice
Hlavnička Jiří: Nezačali jsme vůbec špatně a už v úvodu zápasu si vytvořili pár slibných šancí. Žádnou z nich jsme však neproměnili a soupeř nás ztrestal.




Sestavy


Sokol Hrotovice
J. Křivánek [-] - Z. Kovář [-] , J. Virgl [-] , M. Pachr [-] , J. Dufek [-] (46. L. Mlejnek [-] ) - M. Pitor [-] (54. J. Svoboda [-] ) - - L. Dvořák [-] , T. Hadraba [-] , J. Kučera [-] (74. T. Novotný [-] ) , F. Pekárek [-] , F. Strohmer [-]

TJ Sokol Studenec
F. Hájek [-] - M. Nováček [-] (64. F. Komárek [-] ) , M. Mrňa [-] , M. Dufek [-] (75. R. Turoň [-] ) , P. Rousek [-] , T. Nejedlý [-] , K. Mrňa [-] , J. Holoubek [-] , V. Kučerňák [-] , M. Chalupa [-] , P. Matějek [-]

ŽK: 80. T. Novotný , 80. J. Svoboda - 84. V. Kučerňák , 85. M. Chalupa .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: ČEJKA Jaromír - ŠABATA Libor (N), TUROŇ Rudolf (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Radim Procházka

Expert: Josef Procházka
Tip experta: výhra domácích

Studenci již o nic nejde, a tak si Hrotovice konečně připíší důležitou výhru.