3:2
(0:0)
53. R. Strašák (p.)
62. V. Němec
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.05.2019 16:30

24.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Myslibořice zvládly skvělý obrat s Radoticemi B


Branky


71. P. Vejvoda , 78. P. Vejvoda , 87. M. Šoustal - 53. R. Strašák (p.) , 62. V. Němec
11

Ve šlágru kola si Myslibořice na svém hřišti připsaly výhru po skvělém obratu z poslední dvacetiminutovky

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli branka nepadla

Myslibořice přivítaly Rapotice B, které v minulém kole deklasovaly na svém hřišti Opatov v poměru 9:2. Myslibořice zase zvládly přestřelku v Moravských Budějovicích B, kde zvítězily 6:4.Na podzim zvítězily Myslibořice v Rapoticích 2:0. Za příjemného slunečného jarního počasí se hrál ze začátku velmi opatrný fotbal. Oba celky si totiž hlídal útočné hrozby svých protějšků. Když už se ale oba týmy k některé střele odvážil, tak jak domácí gólman Ondřej Ošmera tak i hostující brankář Tomáš Laš žádný střelecký pokus jednoho či onoho celku za svá záda nepustil. Diváci se tak za celý první poločas žádné branky nedočkali, a tak odcházel oba týmy za stavu 0:0 do kabin  Zápas byl tak zcela otevřený a vše tak měla rozhodnout až druhý poločas. 

Domácí po skvělém obratu zvítězili

Druhý poločas však přinesl úplně jinou podívanou, ze které bylo spokojeno kolem osmdesáti domácích fanoušků. Ale nejprve se prosadili hosté, které poslal do vedení v 53. minutě z pokutového kopu Radim Strašák - 0:1. A v 62. minutě navíc poslal hosty do dvougólového vedení Vlastimil Němec - 0:2. V tu dobu by na domácí nevadil nikdo ani falešný pětník. Jenže domácí se nadechl ke skvělému závěru. Nejprve v 71. minutě Pavel Vejvoda snížil na 1:2 a o sedm minut později tentýž hráč vyrovnal na 2:2. Hosté znervózněli, za což doplatil v 81. minutě vyloučením Radim Strašák, a nabídnutou přesilovku využil v 87. minutě rozhodující brankou na 3:2 Michal Šoustal. 



Ohlasy k zápasu



FC Rapotice B
Kolařík Aleš, trenér A týmu: V první půli se hrál fotbal plný nepřesností na obou stranách. Domácí měli začátek utkání, ale pak tempo velmi upadlo a opravdu vážných šancí bylo málo. Ve druhé půli jsme se zlepšili a podařilo se nám vstřelit dvě branky. Závěr zápasu jsme však odehráli velmi hloupě, naivně a nekoncentrovaně. Za stavu 2:1, jsme měli dvě tutovky, ale nevyřešili jsme je správně. Soupeře jsme svými chybami posadili na koně a ztratili vyhrané utkání.



Sestavy


TJ Myslibořice
O. Ošmera [-] - T. Kratochvíl [-] , P. Vejvoda [-] , D. Kunčík [-] , L. Macháček [-] - M. Ludvík [-] , J. Matoušek [-] , V. Čapoun [-] , M. Šoustal [-] , M. Čapoun [-] - O. Dufek [-] (75. T. Palát [-] )

FC Rapotice B
T. Laš [-] - L. Man [-] (46. A. Chatrný [-] ) , M. Dvořáček [-] , P. Císař [-] , J. Tesař [-] , M. Dobeš [-] , M. Laš [-] , R. Strašák [-] , V. Němec [-] , J. Dvořáček [-] , R. Zezula [-]

ŽK: 68. O. Dufek , 76. P. Vejvoda - 70. M. Dvořáček , 80. R. Strašák . ČK: 81. R. Strašák .
Hráči zápasu: P. Vejvoda - J. Dvořáček .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: NOVOTNÝ František - KOLAŘÍK Aleš, PALÁT Milan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Štěpán Janíček
Tip experta: remíza

Výkonnost obou celků je na jaře výborná. Dokládá to i poslední zápas, kdy Myslibořice vstřelili 6 branek a hosté z Rapotic dokonce 9!