0:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.05.2019 15:00

21.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Opatov veze z Jakubova výhru


Branky


14

Fotbalisté Opatova výhrou v posledním Jakubově upevnili čtvrté místo tabulky 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté o gól lepší

Jakubov přivítal na svém hřišti FK Opatov, který by rád ještě zabojoval o návrat do Okresního přeboru, odkud v minulé sezóně sestoupil. Jakubov naopak potřebuje sbírat body jako sůl, aby zachránil příslušnost i pro příští sezónu, což by po posledních výkonech nemuselo být nereálné. Na podzim se radoval z výhry Opatov po výhře 4:3. Utkání se hrálo za velmi chladného fotbalového počasí, ve kterém skoro celý poločas hráli prim obrany a také brankáři obou celků drželi akcie na bodový zisk. Jenže ve 21. minutě kapituloval jako první domácí gólman Miroslav Klíma , kterého překonal hostující kanonýr Zdeněk Daniel, pro kterého to byla jubilejní dvacátá trefa sezóny a tím poslal zároveň hostující barvy do vedení - 0:1. To byla pro domácí studená sprcha a tento obdržený gól mohl být jedním z rozhodujících momentů tohoto zápasu, protože do konce poločasu se domácím vyrovnat nepodařilo . Domácí tak měli v kabině hodně o čem přemýšlet. Přesto před oběma aktéry zbývala ještě druhá půle, takže nebylo ještě zdaleka nic rozhodnuto. 

Ve druhé půli již žádný gól nepadl

Do druhého poločasu domácí vystřídali a od začátku byla znát jejich velká snaha o zvrat. Hosté se povětšinu poločasu bránili, domácí kopali spoustu standartních situací, bohužel naráželi na obětavou obrannou hru hostí v čele s výborným brankářem. A hlavně opět na svoji nemohoucnost v zakončení. Hosté se tak soustředili na bránění a podnikání rychlých výpadů, z kterých  nebezpečně hrozili a domácí několikrát podržel brankář Klíma, když vychytal samostatné nájezdy hostů. A protože domácí svoji střeleckou smůlu do konce utkání nedokázali protrhnout, odvezli si z Jakubova všechny body hosté.



Ohlasy k zápasu


Družstevník Jakubov
Pospíchal Tomáš, trenér: V prvním poločase byli nebezpečnější hosté, kteří hrozili z rychlých protiútoků a po jednom z nich se ujali vedení zásluhou Daniela. Domácí se sice snažili ze všech sil o vyrovnání, ale srážela je jejich vlastní nemohoucnost ve finální fázi.




Sestavy


Družstevník Jakubov
M. Klíma [-] - J. Vrbka [-] (89. D. Souček [-] ) , L. Branč [-] , J. Dostál [-] - J. Novák [-] , P. Dvořák [-] , T. Veselský [-] - T. Kosmák [-] , M. Chalupa [-] (46. M. Dunkler [-] ) , R. Říha [-] , T. Andrejkovič [-] (46. T. Vrbka [-] )

FK Opatov
R. Kšír [-] - J. Horáček [-] , M. Kšír [-] , Z. Daniel [-] , M. Kravka [-] (30. L. Kabelka [-] ) , A. Švaříček [-] , M. Malík [-] (11. F. Šinkovský [-] ) , D. Čučelin [-] , R. Kabelka [-] , M. Čurda [-] , M. Ježek [-]

ŽK: 25. T. Kosmák , 37. T. Veselský - 67. D. Čučelin .
Hráči zápasu: L. Branč - R. Kšír .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: SVOBODA Libor - POSPÍCHAL Tomáš (N), FORTELNÝ Jaromír (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Radim Procházka

Expert: Aleš Kolařík
Tip experta: výhra domácích

Jakubovu se daří sbírat body především na domácím hřišti. Pro Opatov platí to stejné. Jakubov už dokázal několikrát překvapit a překvapí i nyní.

Tip: remíza