Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.03.2019 15:00

15.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rapotic B doma vysoko rozstřílely Okříšky B


Branky


12

Rrapotice B dokázaly doma nečekaně vysoko zvítězit nad Okříškám B 6:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí šli dvakrát do vedení

Souboj dvou týmů z druhé poloviny tabulky svedl mezi sebou dva rezervní celky z Rapotic a Okříšek. Podzimní duel vyšel lépe Okříškám, které zvítězily 4:2. Prvních patnáct minut patřilo domácím, kteří svůj tlak využili a ujali se vedení po brance z rychlého protiútoku. Okříšky však dokázali vyrovnat hned z první akce, kdy se po rychlé kombinaci trefil Jan Novotný. Poté se obraz hry změnil a hosté byli lepší. Přesto se domácím podařilo vstřelit branku a opět se ujali vedení. Tlak hostů však postupně sílil a přicházely i šance. Okříšky byly do konce poločasu jasně lepší a domácí přehrávaly ve všech směrech. Rapotice však měli štěstí a do kabin se tak šlo za jejich vedení.

Domácí ještě skóre navýšili

O osudu utkání rozhodla branka domácích na 3:1, která Okříškám vzala vítr z plachet. Hosté se sice snažili hrát, ale branky padaly už jen do jejich sítě. Rapotice důležité utkání zvládly a do jara vykročily vítězně. Naopak od Okříšek se očekávalo přeci jen více. Napravit reputaci si budou chtít v nadcházejícím kole proti vedoucímu týmu soutěže z Koněšína  



Ohlasy k zápasu


FC Rapotice B
Kolařík Aleš, jednatel: V prvním utkání jsme narazili na silného soupeře, který se prezentoval aktivní a rychlou hrou. Okříšky měly v závěru prvního poločasu značnou převahu a jen se štěstím jsme tuto pasáž ustáli bez inkasované branky. Utkání rozhodl gól na 3:1 zkraje druhého poločasu, který hosty rozhodil a už nedokázali zareagovat. Podali jsme poměrně dobrý výkon a myslím si, že naše vítězství je nakonec zasloužené.




Sestavy


FC Rapotice B
A. Sobotka [-] - D. Šmarda [-] (75. T. Pavlíček [-] ) , J. Tesař [-] , M. Laš [-] , M. Laš [-] , P. Císař [-] , K. Kovařík [-] (62. R. Strašák [-] ) , A. Chatrný [-] , J. Dvořáček [-] , M. Dvořáček [-] , M. Dobeš [-] (45. R. Valsa [-] )

SK Huhtamaki Okříšky B
M. Ferdan [-] - L. Láník [-] (72. M. Holešínský [-] ) , V. Krejčí [-] , L. Rampír [-] (60. D. Koreš [-] ) , M. Zeman [-] , M. Večeřa [-] , J. Jůza [-] , K. Vostal [-] , F. Koreš [-] , J. Novotný [-] , M. Hobza [-]

Hráči zápasu: R. Valsa , D. Šmarda .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: KALINA Oldřich - LAŠ Milan, KOLAŘÍK Aleš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Josef Procházka
Tip experta: remíza

Zápas je zcela otevřený a může dopadnout jakkoliv.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích