1:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.06.2019 16:30

26.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vladislav s Výčapy nerozhodně


Branky


9

Vladislav se rozloučila s bronzovou sezónou domácí remízou s Výčapy 1:1

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí o gól lepší

Vladislav přivítala v předposledním hracím kole na svém hřišti Výčapy. Vladislav by ráda uhájil minimálně bronzovou příčku, což už měli vlastně jasné. Navíc tato pozice mohla zaručovat případný postup do IB třídy. Vladislav navíc bez prohrané předehrávky posledního kola měla skvělou bilanci deseti neprohraných zápasů po sobě. V posledním odehraném kole vyválčil Vladislav bod na půdě Třebelovic v poměru 3:3. Výčapy naopak zvítězily doma zcela jasně nad rezervou Jemnicka 4:1.Na podzim zvítězily Výčapy 2:0, takže Vladislav jim měla co vracet. Utkání se hrálo za krásného ideálního fotbalového počasí, které přilákalo do ochozů velmi slušnou návštěvu asi 120-ti diváků, kteří očekávali kvalitní fotbalovou podívanou. Rozhodčí Fňukal přivedl oba týmy, písknul do píšťalky a mohlo se začít. Obě mužstva preferovali kombinační hru, která se jim také dařila. V prvním poločase byli domácí lepším týmem a tuto převahu v závěru poločasu po standartní situaci přetavili v gól, když ve 44. minutě byl střelcem domácí Jakub Hrůza - 1:0.

 

Hosté dokázali vyrovnat

Ve druhém poločase se role obrátili a hosté také brzy vyrovnali a to zásluhou Matěje Semeráda - 1:1.V závěru utkání mohl utkání rozhodnout hostující Tomáš Matoušek, ovšem nastřelil pouze břevno. A tak se nakonec body dělily za remízu 1:1.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Vladislav
Martének Aleš, hráč: V posledním utkání sezony jsme odehráli slušné utkání, které skončilo zaslouženou remízou. V OP jsme zakončili sezonu na solidním 3. místě a i přes možnost v následující hrát 1. b třídu setrváme v OP.




Sestavy


TJ Vladislav
J. Nejerál [-] - P. Otruba [-] , J. Martinovský [-] (80. M. Tůma [-] ) , L. Petz [-] , M. Chalupa [-] - P. Vyletěl [-] , J. Hrůza [-] , D. Veleba [-] (74. M. Hort [-] ) , F. Macek [-] (82. K. Čihal [-] ) - P. Petz [-] (63. J. Orálek [-] ) , O. Krátký [-] -

Sokol Výčapy
J. Trojan [-] - O. Pánek [-] , M. Semerád [-] , T. Pecka [-] , R. Kafka [-] , T. Kuchera [-] (60. T. Matoušek [-] ) , L. Jeleček [-] (82. F. Rymeš [-] ) , V. Nikrmajer [-] , J. Dolák [-] (46. M. Semerád [-] ) , L. Kašpárek [-] (70. J. Kopeček [-] ) , D. Matoušek [-]

ŽK: 18. D. Matoušek .
Hráči zápasu: J. Hrůza - L. Jeleček .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: FŇUKAL Lubomír - HOLÍK David, MARTÉNEK Aleš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Hráč, Fotograf, Zpravodaj - TJ Vladislav | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Josef Procházka
Tip experta: výhra domácích

Očekávám vyrovnaný průběh zápasu, ve kterém budou o gól šťastnější domácí.