Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.06.2019 16:30

26.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rudíkovský Pažourek čtyřmi góly sestřelil Pyšel


9

Fotbalisté Rudíkova se rozloučili s úspěšnou sezónou vysokou výhrou nad posledním Pyšelem 6:1

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Josef Pažourek stihl hattrick

První šanci utkání měli domácí hráči, ve 2. minutě utekl po pravé straně Skryja M., poslal míč před bránu na Pažourka, ten pustil za sebe na Trnku J. a ten zakončil akci střelou, brankář míč vyrazil a obránce odkopl. Ve 4. minutě se ke střele z hranice velkého vápna dostali hosté, ale brankář Doležal byl na správném místě a míč vyboxoval. Ještě nadějněji pro hosty to vypadalo v 7. minutě, kdy si krásně narazili a najednou byl ve vápně v šanci Pištora, šanci zakončil slabou střelou do rukou Doležala. O minutu později se skóre měnilo, domácí Pažourek dostal přihrávku na pravé straně, zatáhl míč k brankové čáře a poslal přihrávku před bránu Skryjovi M., který zakončil střelou levou nohou k tyči a bylo to 1:0. Od té doby na hřišti začali výrazně dominovat domácí hráči. V 11. minutě vybojoval míč Trnka J., prošel mezi obránci do vápna a místo střely chtěl přihrát, ale míč přihrál soupeři. V 15. minutě odkop hostů od brány zachytil Štolpa a hlavou poslal míč Skryjovi M., ten zakončil střelou mimo bránu. V 16. minutě individuální akce Pažourka, zaběhl s míčem až před hostujícího brankáře, špatná přihrávka však ukončila velmi slibnou akci. V 18. minutě poslal Malec krásný pas na Skryju M., ten ustál souboj s obráncem a přihrál Trnkovi J. a ten vystřelil mimo bránu. Ve 24. minutě další útok domácího týmu, který táhl po pravé straně Trnka J., využil své rychlosti a utekl obránci, poslal centr před bránu na Pažourka a ten poslal míč do sítě. Ve 30. minutě zahrál Trnka P. rohový kop do vápna hostů, hostující obránci měli co dělat, aby míč odkopli. Ve 34. minutě se ke střele z 30 metrů odhodlal Skryja M., míč se odrazil od břevna k Trnkovi J. a ten už byl sám před brankářem, míč přihrál před prázdnou bránu Pažourkovi a ten už měl jednoduchý úkol poslat míč do prázdné brány. Ve 36. minutě poslal dlouhý centr Lehký na Skryju M., ten hlavou prodloužil za obranu hostů, tam si naběhl Pažourek a šel sám na brankáře, zakončil střelou vedle vyběhnutého brankáře a dal již svůj třetí gól v utkání. To byl také konečný účet prvního poločasu.

Domácí ještě skóre navýšili

Druhý poločas se hrál za slunného počasí v „pouťovém“ tempu. V 62. minutě chyboval obránce hostů a „namazal“ Štolpovi, který střelou z hranice velkého vápna trefil tyč. V 65. minutě si do vápna hostů naběhl Skryja M. a střelu vyboxoval brankář Šoukal L. V 72. minutě se do ojedinělé šance dostali hosté, útočník ve vápně vystřelil, ale Doležal se nenechal překvapit a míč vyrazil. V 74. minutě se hosté dočkali branky, domácí obránci podcenili rohový kop hostů a ve vápně byl neobsazený Šoukal R. a hlavičkou poslal míč do sítě. V 82. minutě to byl na straně domácích Trnka J., který poslal centr před bránu, kam si naběhl obránce Dobrovolný, ale jeho zakončení nesměřovalo mezi tyče. Přišla 85. minuta a trestný kop domácího týmu, míč si postavil Pažourek a z cca 35 metrů dal nejkrásnější gól utkání, skoro vymetl pavučiny vzdálenější šibenice. Poslední gól utkání dal Trnka P. v 87. minutě, narazil si s Dobrovolným a pak už měl před sebou jen brankáře, míč poslal k tyči a nedal brankáři žádnou šanci. 



Ohlasy k zápasu


FK Rudíkov
Trnka Lukáš, trenér: Soupeř od začátku utkání působil odevzdaně a tak i přes nevýrazný výkon jsme dosáhli vysokého vítězství.

TJ Sokol Pyšel
Tůma Ondřej, hráč: Ohlas: My už nemáme poslední zápasy co ztratit a pořád hrajeme nervózně. Děláme chyby, které bychom dělat neměli, nenahrajeme si balón. Valí se to na nás ze všech stran. Na tuhle sezónu nebudem vzpomínat v dobrém. Rudikov hraje momentálně výborný fotbal a zaslouží si postup i ze druhého místa. Samozřejmě jim přejeme, ať se jim v další sezóně daří minimálně stejně jako v letošní.



Sestavy


FK Rudíkov
L. Doležal [-] - Z. Skryja [-] , J. Dobrovolný [-] , L. Nožička [-] , M. Mikyska [-] (27. J. Miškela [-] ) - P. Malec [-] (64. D. Lehký [-] ) , O. Štolpa [-] (75. J. Chyba [-] ) , P. Trnka [-] , J. Trnka [-] - M. Skryja [-] (68. V. Skryja [-] ) , J. Pažourek [-]

TJ Sokol Pyšel
L. Šoukal [-] - I. Nováček [-] , D. Šabacký [-] , D. Pištora [-] , O. Tůma [-] , F. Dvořák [-] (53. D. Moudrý [-] ) , L. Hadraba [-] , L. Tůma [-] , R. Šoukal [-] , D. Šubert [-] , J. Skryja [-] (46. R. Nováček [-] )

ŽK: 40. J. Skryja .
Hráči zápasu: L. Doležal , J. Pažourek .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: SVOBODA Ladislav - VÍDENSKÝ Bohumil, JÁN Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Fotograf, Zpravodaj - TJ Vladislav | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Josef Procházka
Tip experta: výhra domácích

Skvělou sezónu završí Rudíkov před svými fanoušky jednoznačnou výhrou.