0:2
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.05.2019 16:30

22.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chlístov vyválčil ve Výčapech další výhru


Branky


12

Fotbalisté Chlístova přivezli ze hřiště Výčapů výhru 2:0 a prodloužili sérii šesti zápasů bez porážky 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté o gól lepší

Utkání začali lépe domácí, kdy jim patřila první pětiminutovka. V této době si vypracovali dvě vyložené šance, které však nedokázali využít a trestuhodně je zahodili. Až po této době se vzpamatovali hosté a začali hrát aktivněji. Hra se během čtvrthodiny opticky srovnala a šance byly vidět na obou stranách. Domácí se však dostávali do vyloženějších, ale v koncovce byli bezradní. Proto přišel zákonitě trest. V probíhající třicáté minutě byl poblíž pokutového území soupeře faulován Michal Rygl. K volnému přímému kopu si stoupl Miroslav Svoboda a umístěnou střelou k pravé tyči poslal hostující barvy do vedení. O osm minut později, byl ve stejném místě faulován Roman Hruška, kdy volný přímý kop zahrával opět Miroslav Svoboda a tentokrát pro změnu technickou střelou k levé tyči zvýšil na 2:0. Domácí se však nevzdávali a přidali na obrátkách. Měli v poslední pětiminutovce  míč více na svých kopačkách, zahrávali tři slepené rohy, ale vše se hostům podařilo eliminovat a nepovolili  jim skórovat. Do kabin šli hosté tedy s dvoubrankovým náskokem. 

Hosté si výhru pohlídali

Druhý poločas si dali hosté za cíl vyprodukovat co nejméně hrubých chyb, hrát aktivně a narušovat co nejvíce soupeřovi kombinace. Toto se jim velice dařilo. Byli aktivní, důrazní, k soupeři přistupovali včas a nedovolili mu přesné finální přihrávky. Je pravdou, že opět měli míč více na svých kopačkách, byli opticky hernějším mužstvem a dostávali se do brankových příležitostí. Jejich zakončení však postrádalo přesnost a v případě, že zakončení směřovalo na branku, tak Jaroslav Krul čaroval a byl prostě tentokrát neprůstřelný. Díky soupeřově snaze vsítit branku se i hosté dostávali po rychlých brejkových příležitostí . V koncovce se na hosty již ale takové štěstí neusmálo a další branku nepřidali, i když k tomu bylo velké množství příležitostí. Toto je však nemuselo mrzet, protože náskok z prvního poločasu byl dostačující. 



Ohlasy k zápasu



SK Slavia Chlístov
Špaček Milan, trenér: Musím tentokrát pochválit všechny hráče, kteří v utkání nastoupili, protože podali velice solidní a disciplinovaný výkon. Po zhodnocení celého zápasu, zejména k počtu vypracovaných šancí na obou stranách by tomuto zápasu asi slušela remíza, ale domácí v koncovce prostě neměli štěstí. Vzhledem k tomu, že se ještě pořád pohybujeme v druhé polovině tabulky, tak pro naše barvy tři body z Výčap mají cenu zlata.



Sestavy


Sokol Výčapy
J. Trojan [-] - M. Semerád [-] , J. Kopeček [-] , L. Kašpárek [-] , T. Matoušek [-] , M. Semerád [-] , T. Pecka [-] , R. Kafka [-] , L. Jeleček [-] (78. R. Zmeškal [-] ) , V. Nikrmajer [-] , J. Dolák [-]

SK Slavia Chlístov
J. Krul [-] - M. Svoboda [-] , D. Brestovský [-] , L. Hrbáček [-] - J. Pokorný [-] (81. L. Smolík [-] ) , Z. Nováček [-] (90. M. Granát [-] ) , K. Kocmánek [-] , M. Rygl [-] , T. Kuchařík [-] - R. Hruška [-] , P. Špaček [-] (90. P. Brestovský [-] ) -

ŽK: 84. T. Matoušek , 88. L. Kašpárek , 90. T. Pecka .
Hráči zápasu: M. Svoboda .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: NOVOTNÝ František - JÁN Jiří, VRZÁČEK Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Martin Skryja
Tip experta: remíza

Další velmi vyrovnaný zápas skončí i vyrovnaným výsledkem.

Tip: výhra domácích

Hráč, Fotograf, Zpravodaj - TJ Vladislav | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích