4:0
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.03.2019 15:00

15.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rudíkov se výhrou dostal na jeden den do čela


Branky


10

Fotbalisté Rudíkova zvládli jasně vstup do jarní části, když porazili Horní Újezd pohodlně 4:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí získali bezpečný náskok

Domácí hráli od začátku utkání prim. V 9. minutě domácí zahráli dlouhý nákop z levé strany, ve vápně hlavičkoval Skryja M., přehodil brankáře a z prázdné branky poslal míč do bezpečí hostující Pivoňka. Ve 12. minutě se domácí dočkali branky a k brance jim pomohl hostující Pavlík, poslal malou brankáři, ale míč poslal domácímu Trnkovi P. a ten sám na brankáře nezaváhal a pod brankářem poslal míč do branky. V 18. minutě domácí Trnka J. vyslal technickou střelu, tentokrát vytáhl vynikající zákrok hostující brankář a míč vyrazil na rohový kop. Ve 21. minutě vystrčili růžky hosté, zahráli rohový kop, výtečně vyskočil hostující Jonáš a jeho hlavička skončila těsně nad břevnem. Domácí podnikli ve 25. minutě rychlý útok o pravé straně, následoval centr do vápna a tam se hlavičkou prosadil domácí Skryja M., jeho hlavička prošla přes všechny hráče a skončila na tyči, odražený míč od tyče poslal do prázdné branky Trnka P. Ve 40. minutě utekl po pravé straně domácí Klíma, posla centr do vápna a zam se prosadil Skryja M. a poslal míč do brány a tak šli hráči do kabin za stavu 3:0 pro domácí.

Domácí si výhru pohlídali

V druhém poločase se domácí hráči vykašlali na fotbal a hráli ani ne v tréninkovém tempu. Hosté měli i několik šancí ke skórování, ale ani ty nejvyloženější nedokázali proměnit. A tak z ojedinělé šance dali branku opět domácí, v 77. minutě to byl domácí bek Dobrovolný, který poslal centr do vápna, zde si míč „přilepil“ domácí Pažourek a hlava se spojila s nohou a míč poslal k tyči do branky. Bohužel nám druhý poločas nenabídl ani střípek z prvního poločasu ze strany domácího týmu, škoda to byla především pro diváky. Utkání tak skončilo jen 4:0 pro domácí tým.



Ohlasy k zápasu


FK Rudíkov
Trnka Jaromír, trenér: S prvním poločasem jsem byl spokojený tak na 50%, ale jak se na druhý poločas kluci vykašlali, na to nemám co říci. To si s nimi ještě musím vyřídit.




Sestavy


FK Rudíkov
L. Doležal [-] - Z. Skryja [-] , J. Dobrovolný [-] , T. Klíma [-] , M. Mikyska [-] - P. Malec [-] , J. Pažourek [-] , P. Trnka [-] , L. Nožička [-] (84. J. Koch [-] ) - M. Skryja [-] (82. J. Chyba [-] ) , J. Trnka [-] (73. V. Skryja [-] )

TJ Sokol Horní Újezd
P. Hradecký [-] - J. Sirota [-] (46. P. Míča [-] ) , T. Kaláb [-] (64. M. Řezáč [-] ) , J. Jonáš [-] , V. Pavlík [-] , M. Čermák [-] , J. Pelán [-] (60. M. Veselý [-] ) , J. Kučera [-] , M. Ošmera [-] , J. Pivoňka [-] , M. Řezáč [-] (81. V. Štaffa [-] )

Hráči zápasu: P. Trnka .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: KUBA Michal - PAVELEC Vojtěch, VÉVODA Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Josef Procházka
Tip experta: výhra domácích

Domácí jsou jasným favoritem. Hosté navíc budou postrádat svého kanonýr Radka Durdu.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     23. 11. 2018 11:08
Hráč, Fotograf, Zpravodaj - TJ Vladislav | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích