6:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.05.2015 17:00

20.kolo, Plzeňský | Tachov | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dle trenéra Vaňouse je debakl 6:0 pro Sulislav ještě milosrdný


Branky


10. J. Blažek , 20. F. Pták , 50. J. Blažek , 57. L. Zeman , 65. M. Hocmann , 72. T. Janků
0

Druhý Bor byl na domácí půdě proti Sulislavi jasný favoritem. Herně to dokázal jasně potvrdit a své větší kvality využít. Pravdou však je, že domácí střelci je poměrně trápili a gólových šancí dokázali využít zhruba v padesáti procentech. I tak jim to stačilo na šest branek a tři pohodlené body, avšak zvítězil i Částkov a Boru tak stále chybí čtyři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí svého soupeře už do úvodního hvizdu hlavního rozhodčího jasně přehrávali a vytvářeli si po pohledných kombinacích slibné šance. Soupeřovou obranou ve většině případů procházeli jako nůž máslem, ale prvního gól se dočali až po deseti minutách, když skóre otevřel Blažek. Poté se ale opět z jejich kopaček míči do sítě za záda hostujícího brankáře opět nechtělo. Až po kratší pauze se podařilo vytvořit dvoubrankový rozdíl Františku Ptákovi. Tento stav už však musel domácí o půli stačit, perotože víckrát už se do té doby prosadit nedokázali.

 

Až ve druhé půli. Netrvalo totiž dlouho a Blažek se prosadil podruhé. Po chvíli svůj tým střelecky podpořil také Ladislav Zeman. Zhruba po osmi minutách už však dosáhli domácí na pětibrnkovou metu, když se trefil také Hocman. No a aby toho nebylo málo, tak ve dvaasedmdesáté minutě upravil na 6:0 ještě Janků. Poté domácí polevili a svůj náskok už jen kontrolovali.  



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Bor
Miroslav Vaňous (Sokol Bor): Jsme spokojení, především za druhý poločas, jsme rádi, protože jsme se v něm výrazně zlepšili. Škoda jen, že jsme nevyužili více svých šancí, kdyby jsme lépe stříleli, mohlo to být klidně 12, nebo 13:0. 6:0 si myslím, že je pro ně ještě milosrdné.

TJ Sokol Sulislav
Libor Gebert (Sokol Sulislav): Domácí potvrdili roli favorita a hladce zvítězili. Nutno podotknout, že jsme jim situaci značně usnadnili individuálními chybami. Pozitivní snad bylo jen to, že jsme nedostali žádnou žlutou kartu.



Sestavy


TJ Sokol Bor
P. Žalud [-] - J. Burda [-] , M. Buben [-] , J. Zeman [-] , J. Pajer [-] - M. Hocmann [-] , J. Pokorný [-] , L. Zeman [-] , F. Pták [-] , T. Janků [-] - J. Blažek [-]


ŽK: 72. J. Pokorný .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.