Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.04.2015 17:00

18.kolo, Plzeňský | Tachov | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stráž rychlým nástupem zahájili exhibici proti Erpužicím, hosté odjíždí s výpraskem


0

Na hřiště rozjeté Stráže dorazili Erpužice. O tom, že jsou domácí favritem věděli všichni, ale takový nástup do utkání, jako Stráž nakonec předvedla asi nikdo nečekal. Během deseti minut rozhodla utkání a nebylo, co řešit. V utkání navíc zazářil hráč minulého kola, který svou formu neváhal potvrdit. Miloslav Jedlička dostal do sítě hostů balón hned čtyřikrát a nominace na hráče kola ho určtitě nemine ani tentokrát.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nástup Stráže do utkání byl fenomenální. Ve třetí minutě otevřel skóre Jedlička a o dvě minuty déle se mu podařilo zvýšit na 2:0. Neuteklo ani pět minut a bylo rozhodnuto. Karel Pták vsítil další branku a hosté už ztraáceli na soupeře o tři branky. Poté ale domácí výrazně polevili a spokojili se s tříbrankovým náskokem. Kdo ví, co by se na strážském hřišti dělo, kdyby domácí neubrali. Ať tak, či onak, to už se nyní nedozvíme. Jisté je, že Erpužice dokázali více prostoru využít a hru se soupeřem srovnat. Dokonce měli i více ze hry a podařilo se jim snížit v závěru půle na 1:3.

 

Hosté ještě živili naděje na další snížení a možná i na body, když jejich myšlenky už necelé dvě minuty po začátku druhého poločasu, zhatil Karel Pták. Tím soupeře doslova ochromil a nasazení se z hostů docela vytratilo. Domácí navíc jsou ve skvělé střelecké formě a dokázali tak využít i některé z mála ojedinělých šancí. V sedmdesáté minutě Jedlička zkompletoval svůj hattrick a v sedmaasedmdesáté, jako třešničku na dortu, přidal ještě jeden navíc. Fenomenální jízda v podání Jedličky zajistila domácím už pětibrankový náskok. Hostů se ale podařilo ještě v posledních chvíli utkání přida ještě jeden čestný zásah, když Tesař upravoval na konečných 6:2.



Ohlasy k zápasu


TJ SOKOL Stráž
Aleš Rada (Sokol Stráž): Do naší hry to mělo ještě hodně daleko. Bylo to dnes bez pohybu a kvalitní mezihry, kdy jsme si moc dalších šancí nepřipravili. Máme ještě na čem pracovat. Nad výsledkem však samozřejmě panuje spokojenost.

TJ Jiskra Erpužice
Miroslav Ridoško (Jiskra Erpužice): Prvních deset minut pro nás bylo šílených. Potom jsme ale už za stavu 0:3 začali trochu hrát, začali jsme si dávat míče. Hra se hodně zlepšila, my se začali vyrovnávat soupeři a dokázali jsme snížit. Hra bylo poté opravdu velice pěkná. Soupeř za stavu 0:3 přestal trochu běhat a my toho dokázali využít. V kabině jsme se poté ještě vyhecovali, mysleli jsme, že to půjde. Ale namísto dalšího snížení jsme dostali na 1:4 a bylo rozhodnuto. S tím výkonem v závěru první půle jsme spokojení, ale poté se to nasazení vytratilo a dopadlo to tak, jak to dopadlo.



Sestavy


TJ SOKOL Stráž
M. Tokar [-] - A. Karban [-] , J. Klinka [-] , V. Svoboda [-] , O. Pták [-] - V. Borys [-] , F. Veselý [-] , J. Kertys [-] , L. Koubek [-] - K. Pták [-] , M. Jedlička [-]

TJ Jiskra Erpužice
F. Tesař [-] , P. Filipčík [-]

Počet diváků: 60.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.