Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.05.2019 16:30

22.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rapotice nasázely Jaroměřicím desítku


Branky


12. R. Stér , 24. M. Sobotka , 32. Z. Mucha , 34. R. Valsa , 46. R. Stér , 49. M. Škorpík , 66. R. Stér , 72. M. Němec , 79. M. Sobotka , 81. M. Sobotka
15

Další velmi špatný výsledek mají na kontě Jaroměřice, tentokrát schytaly rovnou deset kousků od Rapotic.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do poločasu čtyři branky

Jaroměřice na jaře před duelem v Rapoticích vstřelily jen dvě branky a dostaly jich 31, a i přesto, že se domácím příliš nedaří, tak se čekala jednoznačná záležitost. Začátek zápasu však výslednému debaklu nenasvědčoval. Domácí měli územní převahu, ale často vlastní vinnou kazili jednoduché přihrávky. Hosté měli dva náznaky šancí, ale ani z jedné branka nepadla. Skóre otevřel až ve 12. minutě pohotovou střelou Stér. Poté přišlo několik domácích tutovek, ale hosté měli velké štěstí. Po brance Michala Sobotky, se však střelecká smůla vytratila a Rapotice vedly těsně před poločasem 4:0. Z penalty mohl navýšit vedení domácích Mucha, ale přestřelil. 

Stér a Sobotka dokonali hattrick

V úvodu poločasu domácí neponechali nic náhodě a na soupeře vlétli a přidali dvě branky v rozmezí tří minut. Poté tempo Rapotic poněkud opadlo, ale stále přicházely gólové šance. Jaroměřice se k ohrožení domácí branky dostávali jen výjimečně. Největší šanci měly 15 minut před koncem, kdy osamoceného hráče hostů vychytal brankář Laš. Rapotice si vytvářely hodně šancí a skóre se nakonec zastavilo na čísle deset. Vítězství domácích bylo zcela zasloužené a výkon byl nadějným příslibem do dalších zápasů. 



Ohlasy k zápasu


FC Rapotice
Aleš Kolařík, vedoucí mužstva: Po celý zápas jsme dokázali udržet slušné tempo a vytvořili si dost šancí, které se nám tentokrát dařilo proměňovat. Jsem rád, že kluci nic nepodcenili a i ve druhé půli, za rozhodnutého stavu, měla jejich hra slušné parametry. Soupeř si však zaslouží velkou pochvalu, že se snažil až do konce i když skóre bylo velmi nelichotivé.




Sestavy


FC Rapotice
T. Laš [-] - M. Laš [-] , Z. Mucha [-] (59. P. Císař [-] ) , M. Sobotka [-] , M. Němec [-] , J. Matoušek [-] , R. Stér [-] , R. Valsa [-] , M. Škorpík [-] , M. Dobeš [-] (46. T. Švarc [-] ) , P. Sobotka [-] (66. J. Dvořáček [-] )

FK Jaroměřice nad Rokytnou
F. Pisk [-] - T. Hambálek [-] , J. Stejskal [-] , M. Svoboda [-] , T. Prokop [-] - P. Pejchal [-] , Z. Melán [-] , A. Palát [-] , V. Bula [-] - J. Heralecký [-] - O. Papoušek [-] (38. M. Macháček [-] )

ŽK: 27. M. Škorpík , 75. J. Dvořáček - 27. F. Pisk , 75. O. Papoušek .
Hráči zápasu: R. Stér , M. Sobotka .
Místo: Rapotice. Počet diváků: 98. Rozhodčí: Pavlas Jiří - VONEŠ Jakub, JONÁŠ Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Sponzor, Zpravodaj, Fotograf - FC Rapotice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích