T. Vejsada 40. (p.)
1:3
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.05.2019 16:30

23.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Fotbalisté Sapeli Polná vyhráli v Košeticích


Branky


10

Košetice doma nezvádly zápas se Sapeli Polná. Nepotvrdily tak výhru z Přibyslavi a zhasly si tím tak asi poslední plamínek naděje na zachránu. Čtyři kola před koncem ztrácejí na předposlední Třebíč již šest bodů a navíc je čeká nelehký los. Naopak Sapeli po smolném utkání doma s Náměští nezvaváhali, prožívají celkem úspěšné jaro a jsou v klidném středu tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté šli do dvoubrankového vedení, domácí z penalty korigovali

Domácí lepší, ale hosté zkušeně rozhodli



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Košetice
Josef Krtek - trenér: Zápas se nám nepovedl především z toho důvodu, že jsme udělali několik laciných chyb. Dostali jsme po nich dva góly. Hra jako taková nebyla špatná, ale nedaří se nám v zakončení. Nemáme hráče, kteří jsou schopní dávat góly. V tomto zápase jsme postrádali Štyxe a Rážka.

TJ Sapeli Polná
Jiří Babínek - asistent trenéra: Spokojenost s body určitě je, i když jsme tam jeli s obavami, protože Košetice remizovaly doma s rezervou Velkého Meziříčí, a pak porazily i Přibyslav. Navíc jsme měli velkou marodku a ty zápasy s posledními jsou ošidné. Proto jsme rádi, že ačkoliv ten výkon měl k optimu daleko, tak jsme ho zvládli



Sestavy


TJ Sokol Košetice
J. Jíša [-] - L. Kubů [-] , J. Zelenka [-] (79. P. Kubů [-] ) , D. Zajíček [-] (85. V. Vlk [-] ) , J. Starý [-] , D. Bartoška [-] , T. Vejsada [-] , M. Duba [-] , L. Hanousek [-] , M. Šimák [-] , Z. Suk [-] (82. T. Kadlec [-] )

TJ Sapeli Polná
T. Hajný [-] - O. Částka [-] , Š. Bambula [-] , L. Adamec [-] , F. Dvořáček [-] , J. Flekal [-] (89. J. Vacek [-] ) , P. Barák [-] , M. Boháček [-] , L. Varhaník [-] (73. D. Stejskal [-] ) , J. Benáček [-] , D. Padrnos [-] (69. P. Doucha [-] )

ŽK: 72. T. Vejsada , 75. D. Bartoška , 79. J. Zelenka , 90. M. Šimák - 58. J. Benáček .
Místo: Košetice. Počet diváků: 120. Rozhodčí: Škorpík Martin - ŠRÁMEK Zdeněk, KŮRKA Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů