3:1
(0:0)
88. M. Kostelecký (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.04.2019 15:30

18.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pelhřimov doma zdolal Třebíč


Branky


64. J. Kordík , 69. T. Mazač , 70. T. Mazanec - 88. M. Kostelecký (p.)
19

Fotbalisté Pelhřimova doma potvrdili formu i roli favorita a především díky zlepšenému druhému poločasu zvítězili v souboji exdivizních týmů nad Třebíčí. Domácí tak stále drží výborné druhé místo o bod před Bystřicí, na vedoucí Ledeč i nadále ztrácí osm bodů. Naopak hosté pokračují v jarních matných výkonech a na jedenácté pozici mají již pouhý bod náskoku na rezervu Velmezu a Přibyslav.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas bez branek

Ve čtvrtém jarním mistrovském utkání přivítal v sychravém nedělním odpoledni FK Pelhřimov na domácím hřišti HFK Třebíč. Oproti předchozímu zápasu doznala sestava několika změn. Vrátil se do ní po dlouhé pauze zaviněné zranění kapitán Homolka, indisponovaného Naniaše nahradil na stoperu Kordík, do útoku  se postavil muž předchozího domácího zápasu Bumbálek.

První minuty zápasu se obešly bez střel a vyložených šancí. Hrálo se v pomalém tempu. V sedmé minutě se ve skluzu souboji o míč nebezpečně srazili domácí Bumbálek a kapitán hostí Florián. Bohužel pro kapitána hostí to byl konec zápasu a musel hřiště opustit na nosítkách. Další minuty zápasu oživili střelou na bránu domácí Poul a Benda, při obou situací ale zakročil bravurně brankář hostí a míč vyrazil. V 20. minutě se do vápna hostů dostal Benda, obhodil si obránce, který byl v souboji pozdě. Dala se pískat penalta, rozhodčí se však rozhodl pro opak. V 35. minutě zápasu dostal žlutou kartu Mazanec, když šel skluzem do míče, který mu při zpracování odskočil. Hosté se v průběhu prvního poločasu nedostávali do žádných šancí, jediný způsob, jakým mohli ohrozit domácí svatyni byly rohové kopy. Míč sice byl na kopačkách domácích po celou dobu prvního poločasu, ale hře chyběla přesnost a rychlejší kombinace

Domácí rozhodli o své výhře třemi trefami

Do druhého poločasu nastoupil FK Pelhřimov oproti prvnímu v mnohem vyšším tempu, rychleji kombinoval a uzamkl hosty na jejich půlce. Ti se dostávali z vlastní poloviny hřiště pouze dlouhými odkopy, které sbírala s jistotou hrající, při absenci Naniaše nově sestavená, stoperská dvojice Kordík – Rejthar. Domácí hráči se v úvodních minutách druhého poločasu sice dostávali do náznaku šancí, všechny ale hostující obrana včas odvrátila, popřípadě skvěle zakročil brankář hostí. V 64. minutě se k balonu dostal na hranici velkého vápna Benda, míč prostrčil na nabíhajícího KORDÍKA Jiřího a ten udělal radost domácím příznivcům, když levou nohou rozvlnil síť branky hostů - 1:0. Jednalo se o jeho první branku v dresu domácího klubu, což pokladník určitě nenechá bez odezvy. V 69. minutě se dlouhý nákop z obranných řad dostal přes Bendu až k MAZÁČOVI Tomášovi, který levou nohou napálil nechytatelně míč na bližší tyč - 2:0. O další tři minuty později po krásně zahraném rohu Homolky si za hostující obranu zaběhl Poul, jeho střelu ještě stihl brankář vyrazit, k jeho smůle ale pouze k nohám MAZANCE Tobyho, který neměl problém dorazit míč z metru do prázdné branky - 3:0. Poté se hosté víc než na fotbal soustředili na výkon hlavního rozhodčího, kdy komentovali vše ,co písknul. V 87. minutě si vybrala svou slabší chvilku i obrana domácích, když se u dlouhého nákopu hostů nedohodl Skořepa s Rejtharem, míč za ně propadl do vápna, kde již čekal hostující útočník Kostelecký (působil mj. i půl roku v domácím týmu ještě za divizních časů). Ten mohl sám již střílet, ale místo toho přihrávkou hledal lépe postaveného spoluhráče, kterého srazil za záchrannou brzdu tahající Jeřábek. Za svůj zákrok byl oceněn žlutou kartou a byl nařízen pokutový kop. K němu se postavil právě KOSTELECÝ Milan, vystřelil prudce do horní poloviny po pravé ruce brankáře Holický, který směr střely vystihl a na míč si sáhl, ale nestačil jej vytěsnit mimo tři tyče. Poslední slovo v zápase tak měli hosté, když uzavřeli na konečných 3:1.
Křest nových dresů tak dopadl pro domácí na jedničku a díky zlepšené hře ve druhém dějství zůstaly všechny body v Pelhřimově.

 

Zdroj: www.fkpelhrimov.cz.



Ohlasy k zápasu


FK Maraton Pelhřimov
REGÁSEK Pavel (trenér): "Třebíč nás ničím nepřekvapila, hrála v zataženém bloku. V prvním poločase jsme si s tím nevěděli rady. Po přestávce jsme se zlepšili a po vstřeleném gólu získali na svoje kopačky potřebný klid."

HFK Třebíč
HEKERLE Vladimír (trenér): "Do 63. minuty jsme se statečně bránili, i když byl Pelhřimov na balonu lepší a měl nějaké šance. Potom jsme ale během patnácti minut dostali další dva góly. Více než ztráta bodů mě ale mrzí zranění našeho kapitána Petra Floriána, který má zlomenou nohu. Bez něj to bude těžké."



Sestavy


FK Maraton Pelhřimov
L. Holický [-] - M. Skořepa [-] , J. Kordík [-] , J. Rejthar [-] , J. Homolka [-] - J. Vlk [-] , D. Poul [-] , T. Jeřábek [-] - P. Benda [-] (83. A. Fikar [-] ) , J. Bumbálek [-] (55. T. Mazač [-] ) , T. Mazanec [-] (79. D. Viktora [-] )

HFK Třebíč
P. Duba [-] - M. Benáček [-] , L. Karásek [-] , P. Florián [-] (11. R. Valíček [-] ) , M. Kostelecký [-] , R. Bence [-] , D. Lorenc [-] , V. Maleta [-] , A. Suchna [-] , J. Brabenec [-] , J. Uličný [-] (56. M. Sáček [-] )

ŽK: 36. T. Mazanec , 85. A. Fikar , 87. T. Jeřábek - 79. M. Benáček , 81. V. Maleta , 84. M. Sáček .
Místo: Pelhřimov. Počet diváků: 120. Rozhodčí: Škorpík Martin - FOTR Jan, DOSKOČIL Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích