3:1
(1:1)
33. O. Benda
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.04.2019 15:30

18.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přibyslav si doma poradila s Okříšky


Branky


25. A. Vostál , 69. A. Vostál , 93. J. Vopršal (p.) - 33. O. Benda
19

Fotbalisté Přibyslavi prožívají zatím vydařené jaro. V minulém kole sice vysoko nestačili na Žirovnici, doma si ale opět spravili chuť, když zaslouženě zdolali Okříšky. Na jarním kontě tak již mají dvanáct bodů a i když jsou stále předposlední, tak už jen vinnou skóre. V tabulce se dotáhli na rezervu Velkého Meziřící, která zatím na jaře výsledkově i herně tápe. Hosté sice i nádalé ubírají ze své podzimní jízdy, ale i tak drží klidnou osmou pozici. Zda forma domácím vydrží, prověří v příštím kole lídr z Ledče. Hosté se budou doma snažit odčinit porážku se Sapeli Polná.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do půle se prosadili oba týmy

Přibyslav chtěla na domácí půdě odčinit ostudnou porážku ze Žirovnice. Okříšky ale začaly lépe, měly tlak i šance, ovšem jako první udeřili domácí. V jejich první velké šanci se po pěkné souhře záložní řady ocitl VOSTÁL Adam a nekompromisně zasunul balon do sítě - 1:0. O chvíli později ale domácí brankář Pazderka po velké chybě neudržel po centru míč, který hostující BENDA Ondřej bez problému uklidil do branky - 1:1 a začalo se nanovo.

Domácí rozhodli o vítězství

Do druhé půle jakoby Okříškám došel dech a naopak přibyslavští ukázali skvělou fyzickou připravenost, jenž již prokázali na jaře v zápasech v Chotěboři či doma s Třebíčí. Domácí převzali iniciativu, byli lepší a vytvářeli si šance. Tu největší měl opět Vostál, kterého po nádherné střele zpoza vápna vychytal gólman a zároveň kapitán hostů. O chvili později hlavičkoval Votava, ale Fiala ukázal opět skvělý reflex a následná dorážka skončila jen na boční síti. V 69. minutě se již domácí zašlouženě radovali. Po souhře agilního Pochopa s nestárnoucím Krčálem přidal druhou branku VOSTÁL Adam - 2:1. Okříšky už  poté vše  hrnuli dopředu, za touhou vyrovnat, ovšem přibyslavští byly lépe fyzicky i psychicky připraveni. Následoval likvidační faul hostujícího Tůmy (obdržel pouze žlutou kartu), který v 78. minutě absolutně nepochopitelně fauloval zezadu Vykoukala a vznikla pořádná mela. Hříšník Tůma byl poté raději stažen ze hry a dostal se i do konflitku s domácími diváky. Domácí drželi celkem v klidu vedení a korunovali ho třetí brankou v nastavení. Hráč zápasu Vostál si narazil míč se střídajícím Bačkovským, jenž byl následněpodražen v poktutovém území. Penaltu v klidu proměnil v 93. minutě kapitán domácích VOPRŠAL Jaromír - 3:1. Domácí si tak zaslouženě došli pro další tři cenné body.



Ohlasy k zápasu


SK Přibyslav
POLÁK František (trenér): "První poločas nám úplně nevyšel, hosté byli lepší. Ve druhé půli jsme se zvedli, zlepšili a kolektivním výkonem dokázali Okříšky, které jsou silným soupeřem, porazit.

SK Huhtamaki Okříšky
CABÚK Gustav (trenér): "První poločas jsme bohužel nevyužili toho, že jsme byli lepší a měli více šancí. Dali jsme jen jeden gól, stejně jako domácí. Ve druhé půli byli domácí lepší a bohužel pro nás zaslouženě vyhráli."



Sestavy


SK Přibyslav
L. Pazderka [-] - L. Vykoukal [-] (81. J. Bačkovský [-] ) , M. Ondra [-] , J. Prchal [-] , J. Sibera [-] , M. Krčál [-] , A. Vostál [-] , P. Škacha [-] , J. Vopršal [-] , M. Votava [-] , S. Pochop [-] (90. V. Pospíchal [-] )

SK Huhtamaki Okříšky
L. Fiala [-] - M. Mašek [-] (65. T. Binka [-] ) , R. Tůma [-] (77. K. Vostal [-] ) , I. Večeřa [-] , F. Rampír [-] , R. Ryšavý [-] , P. Dubský [-] , M. Dočekal [-] , O. Benda [-] , V. Němec [-] , J. Tekal [-]

ŽK: 16. P. Škacha , 73. J. Sibera , 78. M. Votava - 17. J. Tekal , 78. R. Tůma .
Místo: Přibyslav. Počet diváků: 120.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: remíza