0:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.04.2019 14:00

18.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bystřice zvítězila ve Velmezu


Branky


19

Jarní krize fotbalistů rezervy Velkého Meziříčí pokračuje. Po porážce s Bystřicí zůstávají domácí jako jediní na jaře bez bodu a v tabulce se na ně již dotáhla Přibyslav. Ani hosté svým výkonem tenotkrát neoslnili, ale zvítězili a drží třetí pozici. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do kabin se šlo bez branek

Domácí chtěli odčinit nevydařené jarní výkony i výsledky, ale to se jim před domácí slabou návštěvou opět nevydařilo. Rezerva Velmezu začala opět špatně a už ve 3. minutě měli hosté výhodu pokutového kopu, kdy po chybě obrany fauloval gólman Dubec. Jenže Sklenář si na brankáře Meziříčí nepřišel, ten výtahl parádní zákrok. Poté se hrál vyrovnaný fotbal bez vyložených šancí k pokutovým územím. Vybočila z toho 28. minuta, kdy opět zazářil Dubec, když si na něj opět nepřišel Sklenář svou pumelicí. Za domácí měl poté největší šanci v první půli Crkal, ale ani on neproměnil. 

Prášil trefil hostům výhru

Do druhého poločase vstoupil lépe favorit z Bystřice, jemuž se podařilo skórovat. V nepřehlédné skrumáži se nejlépe orientoval PRÁŠIL Miloš a v 60. minutě přízemní střelou poprvé rozvlnil síť - 0:1. Hosty ale tato branka neuklidnila, spíše je přivedla do letargie. Domácí naopak nastartovala a ve zbytku zápasu dominovali a předvedli nejlepší výkon jara. Vypracovali se dvě velké příležitosti, ale Krčál hlavou těsně minul a stejný hráč poté nastřelil pouze tyčku. Tři body tak s notnou dávkou štěstí putovali do Bystřice. Pro domácí by ale mohl být výkon po inkasované brance odrazovým můstkem do dalších zápasů. 



Ohlasy k zápasu


FC Velké Meziříčí B
MUNDUCH Petr (trenér): "V první půli to byl dobrý fotbal. Zkraje druhé půle měla Bystřice převahu a z toho také bohužel pramenil inkasovaný gól. Šance jsme pak měli, ale nedali jsme. Po dlouhé době jsem ale s projevem týmu spokojen. Podali jsme nadstandardní výkon a snad se od něj odrazíme do dalších kol."

SK Bystřice nad Pernštejnem
VESELÝ Oldřich (trenér): "Z naší strany to nebyl moc povedený zápas, možná nás poznamenala neproměněná penalta zkraje zápasu. Ačkoliv jsme byli více na míči, ve finální fázi nám to nešlo. Domácí bojovali, snažili se, byli vyrovnaným soupeřem, bylo to pro nás šťastné vítězství."



Sestavy


FC Velké Meziříčí B
A. Dubec [-] - L. Berka [-] (87. P. Chalupa [-] ) , F. Mužátko [-] , V. Crkal [-] , D. Krčál [-] , T. Malec [-] (67. P. Partl [-] ) , M. Nevoral [-] (75. M. Koudela [-] ) , J. Dufek [-] (83. T. Požár [-] ) , L. Chalupa [-] , J. Krejčí [-] , L. Benda [-]

SK Bystřice nad Pernštejnem
M. Petr [-] - D. Čech [-] (89. D. Buršík [-] ) , P. Sodomka [-] , T. Padrtka [-] , R. Sklenář [-] , M. Svoboda [-] , M. Prášil [-] , T. Vařejka [-] , Š. Buršík [-] (46. F. Adamec [-] ) , P. Blaha [-] (87. D. Zítka [-] ) , M. Šponar [-]

ŽK: 4. A. Dubec - 84. M. Šponar , 90. T. Padrtka .
Místo: Velké Meziříčí. Počet diváků: 40. Rozhodčí: Dvořák Jan - POJEZNÝ Karel, KARLÍK Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů