Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.05.2015 15:00

20.kolo, Plzeňský | Tachov | III. třída , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Trpísty jsou na jaře k nezastavení, neporadilo si s nimi ani druhé Sedliště


0

Tým St. Sedliště byl v tomto utkání jasným favoritem. Domácí hráči si toho však byli od úvodního hvizdu plně vědomi a aktivní a svědomitou hrou ve středu hřiště eliminovali útočné snahy soupeře. Museli se však obejít bez Reného Táborka, který si z minulého zápasu přivezl zranění kotníku, které mu nedovolilo do dnešního zápasu nastoupit. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí hráči se v úvodu utkání k brance hostů dostávali pouze sporadicky po pokusech o brejky. A jeden takový brejk se podařilo proměnit v úvodní gól zápasu Jakubu Wintrlemu po dlouhém pasu od Jaroslava Kubašty. Avšak už po pěti minutách bylo vyrovnáno poté, co útočník Pažountka špatně trefil míč při pokusu o centr a ten skončil přesně pod břevnem branky domácích. Hosty tento gól posadil na koně a už za další dvě minuty šli po přímém kopu do vedení. Domácí se však nehodlali vzdát a ve 45. minutě se krásnou střelou pod břevno trefil Miroslav Dvořák. výšit vedení se jim však už nepodařilo. 

 

Ve druhém poločasu se dal očekávat zvýšený tlak hostů, ale ten jaksi nepřišel. Naopak v 52. minutě se přesnou střelou z 25.metrů prosadil Jindřich Daněk. Tento gól domácí ještě více nabudil a už v 57. minutě si Jakub Wintrle aktivní hrou vynutil faul a byl z toho pokutový kop, který i sám proměnil. Hosté se snažili aktivní hrou zvýšit svoje šance na obrat v zápase, ale naráželi na velice dobře fungující obranu domácích a jejich útočné výpady končily většinou bez zakončení, nebo je eliminoval brankář domácích. V posledních deseti minutách si domácí hráči vypracovali asi tři velmi dobré brankové příležitosti, ale navýšit vedení se jim však už nepodařilo. To však na výsledku už nic nemění.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Trpísty
Stanislav Kubašta (Sokol Trpísty): Do dnešního utkání jsme nastupovali s tím, že nás čeká jeden z favoritů na postup. Naši hráči si však byli vědomi toho, že na jaře ještě neztratili ani bod a věřili v dobrý výsledek i v tomto utkání. Všichni hráči hráli velice dobře a díky týmové hře jsme získali další tři body.

TJ Staré Sedliště
Jaromír Petráška (TJ Staré Sedliště): Přijeli jsme jako favorité, ale odjížděli jako poražení. Nevím, co více říci, asi nás nepodržel brankář, mohli jsme dát také více branek. Zkrátka vše se to sešlo dohromady a my jsme prohráli.



Sestavy


TJ Sokol Trpísty
J. Marcell [-] - J. Kubašta [-] , R. Táborek [-] , R. Táborek [-] , M. Dvořák [-] - M. Schuster [-] , R. Šedivý [-] , P. Braha [-] , M. Hyťha [-] - J. Wintrle [-] , R. Táborek [-]

TJ Staré Sedliště
J. Cingroš [-] - P. Hrubý [-] , M. Vokurka [-] , O. Rožumberg [-] , J. Marek [-] - M. Patočka [-] , L. Buben [-] , V. Pešek [-] , M. Pažountka [-] - J. Petráška [-] , P. Fojtíček [-]

ŽK: 29. R. Táborek - 49. P. Hrubý .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.