3:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.04.2015 15:00

17.kolo, Plzeňský | Tachov | III. třída , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kšice doma porazili Stráž a odráží se do první poloviny tabulky


Branky


0

Na hřiště Kšic dorazil v neděli tabulkový soused. Avšak i přesto proti sobě nastupovali celky s obrovským bodovým rozdílem. Deváté Kšice totiž na desátou Stráž měli už šestibodový náskok. Domácí byli jasným favoritem a svou roli také dokázali potvrdit a vyskočit výše v tabulce průběžného pořadí. Jediné negativum pro ně může být akorát to, že v samotném závěru utkání přišli na poslední chvíli o čisté konto.  

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kšice se v utkání museli obejít bez čtyř svých pilířů základní sestavy. To hosty samozřejmě mírně zvýhodňovalo. Kouč hostů nakonec zvolil osvědčené ofenzivní rozestavení 3-3-4. I díky němu měli utkání ve svých rukou spíše fotbalisté Stráže. Avšak na spíše nekvalitním malém hřišti se nedařilo dostávat do mnoho slibnějších akcí ani jednomu celku. Divácky nepříliš záživné utkání ale několik šancí přeci jen nabídlo. Hosté jich měli o torochu více, ale narozdíl od domácích si mlydý tým Stráže v koncovce nevěděl rady. Kšice se své šance chopili, jak nejlépe mohli, a dokázali utkání v klidu dovést k vítězství a zisku tří bodů. A jak jsem již zmínil, mrzet je může pouze inkasovaná branka v závěru utkání.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kšice B
Martin Kundrát (Sokol Kšice): I přes naší velkou nemocnosti jsem doufal v získání 3 bodů, což se nám povedlo. Zápas hodnotím jako vydařený, zvládli jsme ho, jak po taktické, tak i herní stránce. Doufám, že se nám takto bude dařit i nadále.

TJ SOKOL Stráž B
Miroslav Fišer (Sokol Stráž): Výkon mého mužstva mě hodně rozladil. Tým domácích byl soupeř k poražení a náš výkon byl katastrofální. Branky jsme obdržely po hrubých chybách hráčů vpředu a při našem systému hry 3-3-4, který praktikujeme od začátku jara s maximálním rizikem vzadu, si hráči středové řady a útoku musí plnit své povinnosti na sto procent. Jinak hrozí pro obranu veliké nebezpečí. Především mě zklamali hráči vpředu, kteří selhali ve všech směrech.



Sestavy


TJ Sokol Kšice B
J. Pařízek [-] - V. Berta [-] , V. Chudáček [-] , P. Kasal [-] , M. Kundrát [-] - P. Kaprhál [-] , P. Jankov [-] , P. Šnebergr [-] , M. Šetlík [-] , D. Bednář [-] - L. Dýdek [-]

TJ SOKOL Stráž B
D. Vitoň [-] - B. Borys [-] , J. Klinka [-] , M. Novotný [-] - M. Lapský [-] , O. Pták [-] , L. Koubek [-] - L. Ondřich [-] , K. Moravec [-] , D. Smola [-] , M. Novotný [-]

ŽK: 80. M. Šetlík - 85. M. Lapský .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.